Voit helposti tallentaa ja käyttää Boxin kuluttaja- tai yritystallennustileillä olevia tiedostoja, kun käytät Acrobatia tai Acrobat Readeria tietokoneella.

Box-tilin lisääminen ja tiedostojen käyttäminen

1. Valitse Aloitus > Lisää tili ja napsauta Boxin Lisää -painiketta. (Voit lisätä tilin myös mukautetusta Avaa/tallenna-valintaikkunasta.)

Kirjautumisvalintaikkuna tulee näyttöön.

Kirjautuminen OneDriveen
  2. Anna Box-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Hyväksy.

3. Valitse vahvistusvalintaikkunassa Myönnä oikeudet Boxiin.

Myönnä oikeudet Boxiin

Tili lisätään vasemmassa ruudussa olevaan Tiedostot-osaan. Tiedostojen/kansioiden luettelo tulee näyttöön. Kaikki valittuun tiedostotyyppiin liittyvät toiminnot ovat käytettävissä oikeassa kontekstiruudussa ja mukautetussa Avaa/tallenna-valintaikkunassa.

Box-tiedostot aloitusnäkymässä

Huomautus:

Haku-, lajittelu- ja suodatinkomennot eivät vielä ole saatavilla Box-tiedostoille aloitusnäkymässä.

Box-tilin poistaminen

1. Napsauta Aloitus-näkymän Tiedostot -kohdan vieressä olevaa Muokkaa/Kynä-kuvaketta.

Online-tilien Muokkaa-painike
  2. Napsauta poistettavan tilin vieressä olevaa ristikuvaketta ja sitten Tiedostot-kohdassa Valmis.

Risti- ja Valmis-asetukset tilin poistamiseksi