Lataa Acrobat DC:n 64-bittinen Windows-versio

Voit ladata Acrobat DC:n 64-bittiset asennusohjelmat tältä sivulta napsauttamalla alla asianmukaista latauspainiketta. Kun lataus on valmis, aloita asennus noudattamalla alla olevia asennusohjeita.

Acrobat DC:n Windows-version 64-bittiset asennusohjelmat

Acrobat Pro DC, 64-bittinen

Lataa (923 Mt)

Acrobat Standard DC, 64-bittinen

Lataa (923 Mt)

Asennusohjeet

1. Lataa zip-tiedosto ja kopioi se mihin tahansa tietokoneen kansioon.

2. Pura zip-tiedosto.

3. Siirry Setup.exe-tiedostoon.
    Jos olet esimerkiksi kopioinut ja purkanut zip-tiedoston työpöydän Adobe-kansioon, kansion hierarkia on seuraava:
    C:\Users\<käyttäjänimi>\Desktop\Acrobat_DC_Web_WWMUI\Adobe Acrobat\Setup.exe

4. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla Setup.exe-tiedostoa.

Huomautus:

Älä suorita Setup.exe-tiedostoa asennusohjelman zip-tiedostosta, sillä se voi aiheuttaa ongelmia asennuksessa.

5. Suorita asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.