Voit helposti käyttää Google Drive -tallennustilatililläsi olevia tiedostoja ja tallentaa ne, kun käytät Acrobat DC:tä tietokoneella.

Google Drive -tilin lisääminen Acrobat DC:ssä ja tiedostojen käyttäminen

1. Valitse Aloitus > Lisää tili ja napsauta Google Driven Lisää-painiketta. Näyttöön tulee kirjautumisvalintaikkuna.

a.) Anna Google-tilin sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

Kirjaudu sisään Google-tilisi tunnistetiedoilla

b.) Anna tilin salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään Google-tilisi tunnistetiedoilla

2. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa Salli.

Vahvistus lisätä Google Drive -tilisi Acrobatiin

Tili lisätään Tiedostot-osan vasemmassa ruudussa, ja tiedostojen tai kansioiden luettelo näkyy oikeassa ruudussa. Nyt kaikki valittuun tiedostotyyppiin liittyvät toiminnot ovat käytettävissä täällä sekä mukautetussa Avaa/tallenna-valintaikkunassa.

Google Drive -tiedostosi Aloitus-näkymässä

Google Drive -tilisi poistaminen Acrobat DC:stä

1. Napsauta Aloitus-näkymän Tiedostot -kohdan vieressä olevaa Muokkaa/Kynä-kuvaketta.

Online-tilien Muokkaa-painike
  2. Napsauta poistettavan tilin vieressä olevaa ristin kuvaketta ja valitse sitten vahvistusvalintaikkunasta Poista.

Poista tili napsauttamalla ristin kuvaketta