Voit helposti tallentaa ja käyttää OneDriven kuluttaja- tai yritystallennustileillä olevia tiedostoja, kun käytät Acrobatia tai Acrobat Readeria tietokoneella.

OneDrive-tilin lisääminen ja tiedostojen käyttäminen

1. Valitse Aloitus > Lisää tili ja napsauta OneDriven Lisää -painiketta. (Voit lisätä tilin myös mukautetusta Avaa/tallenna-valintaikkunasta.)

Näyttöön tulee kirjautumisvalintaikkuna.

Kirjautuminen OneDriveen
  2. Anna OneDrive-tilisi sähköpostiosoite ja valitse Jatka.

3. Sinua voidaan pyytää valitsemaan tilin tyyppi: henkilökohtainen tili tai yritystili. Napsauta vastaavaa painiketta.

Valitse OneDrive-tilin tyyppi
  4. Anna salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

OneDriven kirjautumisvalintaikkuna
  5. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa Kyllä.

Viimeinen vahvistusvalintaikkuna

Tili lisätään vasemmassa ruudussa olevaan Tiedostot-osaan. Tiedostojen/kansioiden luettelo tulee näyttöön. Kaikki valittuun tiedostotyyppiin liittyvät toiminnot ovat käytettävissä oikeassa kontekstiruudussa ja mukautetussa Avaa/tallenna-valintaikkunassa.

OneDrive-tiedostot aloitusnäkymässä

Huomautus:

Haku-, lajittelu- ja suodatinkomennot eivät vielä ole saatavilla OneDrive-tiedostoille aloitusnäkymässä.

OneDrive-tilin poistaminen

1. Napsauta Aloitus-näkymän Tiedostot -kohdan vieressä olevaa Muokkaa/Kynä-kuvaketta.

Online-tilien Muokkaa-painike
  2. Napsauta poistettavan tilin vieressä olevaa ristikuvaketta ja sitten Tiedostot-kohdassa Valmis.

Risti- ja Valmis-asetukset tilin poistamiseksi