Acrobat DC:n ja Acrobat Reader DC:n PDF Shell -komponentin avulla voit tarkastella PDF-dokumenttien pikkukuvia Windowsin Resurssienhallinnassa Windowsin 64- ja 32-bittisissä versioissa. Tämä toiminto on oletusarvoisesti POISTETTU KÄYTÖSTÄ. Voit ottaa sen käyttöön oletusarvoissa olevalla asetuksella.

Huomautus:

Acrobat XI:n ja Reader XI:n tapauksessa PDF-tiedostojen pikkukuvat näytetään automaattisesti 32-bittisten Windows-järjestelmien Windowsin Resurssienhallinnassa. Tätä toimintoa ei kuitenkaan tueta 64-bittisissä Windows-järjestelmissä.

Vaiheet

1. Avaa Acrobat DC tai Acrobat Reader DC. Valitse Muokkaa-valikosta Oletusarvot.

2. Valitse Oletusarvot-valintaikkunan Luokat-luettelosta Yleinen ja sitten Ota PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselu Windowsin Resurssienhallinnassa käyttöön -valintaruutu.

PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselun käyttöönotto

Huomautus:

Jos et näe Ota PDF-tiedostojen pikkukuvaesikatselu Windowsin Resurssienhallinnassa käyttöön -valintaruutua, päivitä Acrobat DC tai Acrobat Reader DC uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti tuotteesta, valitse Ohje > Etsi päivityksiä ja lataa sekä asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

3. Valitse OK.

4. Odota muutama sekunti, kunnes Acrobat DC on määritetty näyttämään pikkukuvien esikatselukuvat Windowsin Resurssienhallinnassa.

Huomautus:

Näet Acrobat Reader DC:ssä kehotteen, jossa pyydetään antamaan nykyiseen kokoonpanoon lisättävä toiminto. Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.