Voit käyttää Adobe Document Cloud for Outlook -liitännäistä suurten tiedostojen lähettämiseen julkisina linkkeinä Outlookin kautta. Liitetiedostot ladataan Adobe Document Cloudiin, ja julkiset linkit lisätään sähköpostin leipätekstiin.

Vastaanottajat voivat esikatsella tiedoston napsauttamalla linkkiä selainikkunassa ja tarvittaessa ladata tiedoston.

Huomautus:

Adobe Document Cloud -liitännäinen on käytettävissä vain Acrobat DC:n uusimmassa versiossa. Jos käytät Acrobat 2017:ää tai Acrobat DC Classicia (2015), perehdy Adobe Send & Track for Outlookiin.

Tiedostojen liittäminen Adobe Document Cloudin kautta

1. Napsauta uudessa viesti-ikkunassa Viesti.

2. Napsauta Adobe Document Cloud -ryhmässä Liitä tiedosto Adobe Document Cloudin kautta.

Liitä tiedosto Adobe Document Cloudin kautta -painike

Huomautus:

Liitännäinen ei toimi, jos sähköpostiviestien oletusmuotoiluksi on määritetty RTF. Jos haluat käyttää liitännäistä, vaihda HTML-muotoiluun.

3. Selaa ja valitse tiedostot, jotka haluat liittää, ja valitse sitten Avaa.

Voit myös vetää tiedostoja tietokoneesi kansioista ja pudottaa ne viesti-ikkunaan. Liitteen syöttöruudun oikealle puolella näkyy kysymys siitä, haluatko lähettää tiedostot Adobe Document Cloud -linkkinä. Valitse Kyllä.

Adobe Document Cloudin kyllä/ei-linkki liitteen syöttöruudussa
  4. Jos et ole kirjautuneena sisään, näkyviin tulee kehoteruutu. Valitse OK. Avaa Acrobat, napsauta Kirjaudu sisään -linkkiä oikeassa yläkulmassa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

5. Valitut tiedostot lähetetään Adobe Document Cloudiin, ja julkiset linkit lisätään viestin leipätekstiin.

Linkki liitetiedostoihin

Voit muokata mustalla näkyvän tekstin haluamaksesi ja siirtää tekstin toiseen paikkaan sähköpostiviestissä. Varo, ettet muokkaa linkkiä.

Näytä lähetetyt tiedostot

Kaikki lähetetyt tiedostot tallennetaan turvallisesti Adobe Document Cloudiin. Voit tarkastella tiedostoja milloin tahansa.

1. Valitse Outlookin pääikkunan Adobe Document Cloud -ryhmässä Oma tili ja valitse sitten Näytä lähetetyt tiedostot.

Oma tili -valinta lähetettyjen tiedostojen näyttämiseen
  2. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi. Kaikki lähetetyt tiedostosi näkyvät selainikkunassa.

Adobe Document Cloudin asetukset

Oletuksena näet kehotteen kaikkien liitteiden kohdalla. Voit kuitenkin päättää, haluatko nähdä kehotteen. Voit myös valita, että tiedostot lähetetään automaattisesti, jos niiden koko alittaa tietyn rajan.

1. Valitse Outlookin pääikkunan Adobe Document Cloud -ryhmässä Oma tili ja valitse sitten Asetukset.

Adobe Document Cloudin asetukset
  2. Valitse haluamasi asetus, määritä arvot tarpeen mukaan ja valitse sitten OK.

Mitä hyötyä on tiedostojen liittämisestä Adobe Document Cloud for Outlookin kautta?

• Hyödynnä osoitekirjaasi ja hallitse täysin sähköpostin muotoilua ja sisältöä.
  • Lähetä katalogeja, esitteitä ja muita suuria tiedostoja – jopa ääni- ja videotiedostoja.
  • Esikatsele tiedostoja selaimessa (ääni- ja videotiedostoja lukuun ottamatta) tai lataa ne myöhempää katselua varten.

Tuetut Outlook-versiot

• Outlook for Windows 2010, 2013 ja 2016: liitännäinen lisätään automaattisesti Outlookiin, kun asennat Acrobat DC:n tietokoneeseen.