Adobe Acrobat for Outlook

Ennen kuin aloitat

Otamme käyttöön uuden, entistä intuitiivisemman tuotekokemuksen. Jos tässä näkyvä näyttö ei vastaa tuotteen käyttöliittymää, valitse nykyisen käyttökokemuksen ohje.

Uudessa käyttökokemuksessa työkalut ilmestyvät näytön vasempaan reunaan.

Voit käyttää Adobe Acrobat for Outlook -liitännäistä suurten tiedostojen lähettämiseen julkisina linkkeinä Outlookin kautta. Liitetiedostot ladataan Adobe pilvitallennustilaan, ja julkiset linkit lisätään sähköpostin leipätekstiin.

Vastaanottajat voivat esikatsella tiedostoa valitsemalla linkin selainikkunassa ja tarvittaessa ladata tiedoston.

Huomautus:

Maaliskuun 2024 päivityksestä alkaen Acrobat Reader sisältää nyt Outlookin Acrobat-liitännäisen.

1. Napsauta uudessa viesti-ikkunassa Viesti.

2. Valitse Liitä pikalinkki Adobe Acrobat -ryhmässä.

Liitä tiedosto Adobe Document Cloudin kautta -painike

Huomautus:

Liitännäinen ei toimi, jos sähköpostiviestien oletusmuotoiluksi on määritetty RTF. Jos haluat käyttää liitännäistä, vaihda HTML-muotoiluun.

3. Selaa ja valitse tiedostot, jotka haluat liittää, ja valitse sitten Avaa.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostoja viesti-ikkunaan. Näyttöön tulee kehote, jossa kysytään, haluatko Lähettää PDF-tiedoston Adoben pilvitallennustilalinkkinä. Valitse Aina.

Adobe Document Cloudin kyllä/ei-linkki liitteen syöttöruudussa

4. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi, jos niitä pyydetään.

5. Valitut tiedostot lähetetään Adoben pilvitallennustilaan, ja julkiset linkit lisätään viestin leipätekstiin.

Linkki liitetiedostoihin

Muokkaa sähköpostiviestin tekstiä haluamallasi tavalla. Varo, ettet muokkaa linkkiä.

Adobe Acrobat -liitännäisen asetukset

Oletuksena näet kehotteen kaikkien liitteiden kohdalla. Liitännäisen voi kuitenkin määrittää käsittelemään PDF-liitteitä vain tietyn kokorajoituksen mukaisesti.

1. Valitse Acrobat > Asetukset uudessa viesti-ikkunassa.

Adobe Document Cloudin asetukset

2. Valitse haluamasi asetus, määritä arvot tarpeen mukaan ja valitse sitten OK.

Adobe Document Cloudin asetukset

Mitä hyötyä on tiedostojen liittämisestä Outlookin Acrobat-liitännäisellä?

• Hyödynnä osoitekirjaasi ja hallitse täysin sähköpostin muotoilua ja sisältöä.
  • Lähetä katalogeja, esitteitä ja muita suuria tiedostoja – jopa ääni- ja videotiedostoja.
  • Esikatsele tiedostoja selaimessa (ääni- ja videotiedostoja lukuun ottamatta) tai lataa ne myöhempää katselua varten.

Tuetut Outlook-versiot

• Outlook for Windows 2010, 2013 ja 2016: liitännäinen lisätään automaattisesti Outlookiin, kun asennat Acrobatin tietokoneelle.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa