Voit tallentaa ja käyttää Dropbox-tiedostoja, kun käytät Acrobatia tai Acrobat Readeria tietokoneella.

Dropbox-tilin lisääminen ja tiedostojen käyttäminen

1. Valitse Aloitus > Lisää tili ja napsauta Dropboxin Lisää-painiketta.

Näyttöön tulee kirjautumisvalintaikkuna.

Dropboxiin kirjautuminen
  2. Anna Dropbox-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa Salli.

Dropbox-tilin lisäämisen vahvistus Acrobatissa tai Readerissa

Tili lisätään vasemmassa ruudussa olevaan Tiedostot-osaan. Tiedostojen/kansioiden luettelo tulee näyttöön. Kaikki valittuun tiedostotyyppiin liittyvät toiminnot ovat käytettävissä oikeassa kontekstiruudussa ja mukautetussa Avaa/tallenna-valintaikkunassa.

Dropbox-tiedostot aloitusnäkymässä

Huomautus:

Haku-, lajittelu- ja suodatinkomennot eivät vielä ole saatavilla Dropbox-tiedostoille aloitusnäkymässä.

Dropbox-tilin poistaminen

1. Napsauta Aloitus-näkymän Tiedostot -kohdan vieressä olevaa Muokkaa/Kynä-kuvaketta.

Online-tilien Muokkaa-painike
  2. Napsauta poistettavan tilin vieressä olevaa ristikuvaketta ja sitten Tiedostot-kohdassa Valmis.

Risti- ja Valmis-asetukset tilin poistamiseksi