Kun Adobe Acrobat tai Adobe Reader on päivitetty versioon 10.1.4 tai 9.5.2, PDF-tiedostoa avattaessa tulee virhe: ”Riittämättömästi kuvatietoa”.

”Riittämättömästi kuvatietoa.”

Virhe: Riittämättömästi kuvatietoa

PDF-tiedosto avautuu, mutta sisältö joko on sumeaa tai puuttuu.

Ratkaisu

Tee Acrobat tai Reader 10.1.4 -versiossa jokin seuraavista toimista:

• Muuta suurennustasoa siten, että näet koko dokumentin. Pienennä suurennustasoa tai napsauta Sovita sivu ikkunaan. Voit panna tämän asetuksen jatkuvasti päälle (jotta joka dokumenttia ei tarvitse muuttaa) kohdassa Muokkaa > Asetukset > Sivun näyttö > Suurennus> Sovita sivu.
  • Tallenna PDF-tiedosto Acrobatissa uudelleen muodossa Optimoitu PDF käyttäen PDF-optimoijan vakioasetuksia, tai pienennettynä PDF-tiedostona.

Lisätietoja

Acrobatin ja Readerin päivitysversio 10.1.4 muutti skannattujen dokumenttien ja JPEG2000 (JP2K) -kuvia sisältävien dokumenttien näyttämiseen liittyviä toimintoja.

Acrobatin kehitystiimi on korjannut tämän ongelman uusimmassa Adobe Readerin versiossa. Voit ladata Adobe Reader XI:n sivulta:http://get.adobe.com/reader. Suosittelemme, että lataat uusimman Readerin version, jotta tämä virhe ei jatkaisi esiintymistään. Kehitystiimi pyrkii aktiivisesti korjaamaan virheen myös aikaisemmissa versioissa (10.x ja 9.x), ja odottaa toimittavansa ratkaisun vuoden 2013 alkupuolella.