• Vaikka voit edelleen ostaa ja käyttää Lightroom 6 -ohjelmistoversiota pysyvällä lisenssillä, Adobe ei enää tarjoa siihen päivityksiä. Harkitse päivitystä Creative Cloud -valokuvausjäsenyyteen saadaksesi uusimmat päivitykset Lightroom Classic CC:hen ja uuteen Lightroom CC:hen ja varmista, että ohjelmisto toimii uusimpien kameroiden raw-tiedostojen kanssa.
  • Facebookin käyttöön ottaman API-muutoksen takia Facebookin julkaisupalvelu ei enää toimi Lightroom 6:ssa, johon on pysyvä käyttöoikeus. Lisätietoja on tässä teknisessä tiedotteessa.

Jos olet ostanut Adobe Photoshop Lightroom -tuotteen mutta sinulla ei enää ole sen asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta.

Lue ennen Adobe Photoshop Lightroomin lataamista

Adobe Photoshop Lightroomin lataaminen

Muiden tuotteiden korvaukset

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Adobe Photoshop Lightroom 6

Sovelluksen asennusohjelmat:

Kielet Mac OS X Windows
Kaikki Lataa (727 Mt) Lataa (744 Mt)

Päivitykset:

macOS:

Windows:

Huomautus:

Huomaa, että Lightroom 4 ja 5 eivät enää ole virallisesti tuettuja tuotteita: https://helpx.adobe.com/fi/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html

Adobe Photoshop Lightroom 5

Kielet Mac OS X Windows
Kaikki Lataa (530 Mt) Lataa (957 Mt)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Kielet Mac OS X Windows
Kaikki Yhteyden ottaminen tukeen Lataa (787,8 Mt)