Lataa Photoshop tietokoneelle ja iPadille ja etsi oppaita, joiden avulla pääset alkuun.

Photoshopin lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Asennatko ensimmäistä kertaa tai uudelle laitteelle?
Aloita lataaminen valitsemalla alta Lataa Photoshop. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos asennat Creative Cloud -sovellusta ensimmäistä kertaa, myös Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan.

Tarvitsetko tilausohjeita?

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Photoshopin käyttämistä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sinun on kirjauduttava myös, kun haluat ladata tai päivittää Photoshopin. Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja saat artikkelista Adoben laskun etsiminen ja tulostaminen.