Noudattamalla seuraavia vaiheita pääset alkuun Adobe Photoshopin käytössä.

Photoshopin lataaminen ja asennus

laptop-download

Aloita Photoshopin lataaminen valitsemalla alta Lataa Photoshop. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. (Ei huolta, jos aloitat lataamisen maksuttoman kokeiluversion sivulta. Kun olet kirjautunut, lataat automaattisesti tilaukseesi sisältyvän version.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Unohditko Adobe ID:n tai salasanasi?

Adobe ID:si on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön ensimmäisen kerran tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tiliä ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Photoshopin käyttämistä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sinun on kirjauduttava myös, kun haluat ladata tai päivittää Photoshopin. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia tai aktivoinnin poistamista varten.

Voinko asentaa Photoshopin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Photoshopin ja muut Creative Cloud ‑sovellukset enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa ohjelmiston kolmanteen tietokoneeseen, sinun on poistettava ohjelmiston aktivointi jostakin aikaisemmasta laitteesta. Lue lisää Creative Cloud ‑sovellusten aktivoinnista ja aktivoinnin poistamisesta.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.