Vuoden 2014 ja sitä uudemman Photoshop CC -version yhteydessä Creative Cloud asentaa Windows-käyttöjärjestelmän mukaisen Photoshop-version:

• Jos käytössä on 32-bittinen Windows, Creative Cloud asentaa Photoshopin 32-bittisen version.
  • Jos käytössä on 64-bittinen Windows, Creative Cloud asentaa vain Photoshopin 64-bittisen version.

Jotta lataus ja asennus on mahdollisimman nopeaa, emme enää pakkaa sekä 64- että 32-bittistä versiota samaan asennusohjelmaan.

Huomaa, että jos käytössä on 64-bittinen Windows, Photoshopin 32-bittistä versiota ei näytetä ladattavien ohjelmien luettelossa Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa. Jos tarvitset 32-bittisen Photoshop-version aiempia laajennuksia tai laiteohjaimia varten, voit ladata 32-bittisen Photoshop-version alla olevista linkeistä.

Muiden tuotteiden korvaukset

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Lataa Adobe Photoshop

Adobe Photoshop CC 2015.5 (32-bittinen) Windows

Kieli Windows-käyttöjärjestelmä
englanti Lataa (1,32 Gt)

Adobe Photoshop CC 2015 (32-bittinen) Windows

Kieli Windows-käyttöjärjestelmä
englanti Lataa (693 Mt)

Adobe Photoshop CC 2014 (32-bittinen) Windows

Kieli Windows-käyttöjärjestelmä
englanti Lataa (693 Mt)