Usein kysyttyjä kysymyksiä Windows 8.1:n yhteensopivuudesta Adobe Creative Cloud- ja Creative Suite-, Acrobat- ja Flash Player -sovellusten kanssa

Usein kysytyt kysymykset

Adobe and Microsoft ovat yhteistyössä testanneet Adoben Creative Cloud- ja Creative Suite 6 -sovellusten luotettavuutta, tehokkuutta ja käyttökokemusta Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on Microsoft Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä. Tällä hetkellä ei ole tiedossa olevia ongelmia. Myös Adobe Photoshop CS5, CS4 ja CS3 testattiin Windows 8.1:llä, eikä tällä hetkellä ole tiedossa isoja ongelmia.

Jokaisen uuden käyttöjärjestelmän yhteydessä saattaa kuitenkin ilmetä odottamattomia ongelmia, joita ei havaittu testauksen aikana. Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Tarvitseeko Adobe Creative Cloud (CC)- tai CS6-sovelluksia päivittää niiden Windows 8.1 -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Tällä hetkellä ainoastaan Adobe Flash Pro CC, koontiversio 13.0.0.759, edellyttää yhteensopivuuspäivityksen Windows 8.1:lle. Kaikki muut Adobe Flash Pro:n versiot ovat tuettuja.

Miten Windows 8.1 -yhteensopivuutta varten tarvittavat päivitykset asennetaan?

Jos Creative Cloud- tai Creative Suite -tuotteisiin tarvitaan tulevaisuudessa Windows 8.1 -yhteensopivuuspäivityksiä, ne tulevat saataville seuraavin tavoin:

• Päivitykset toimitetaan nykyisille Creative Cloud -jäsenille. Päivityksistä ilmoitetaan joko Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa tai itse sovelluksessa.
  • Päivitykset toimitetaan Adobe Updaterilla (Adobe CS6 -tuotteet ja niitä vanhemmat versiot) tai Creative Cloud -työpöytäsovelluksella (Adobe CC -tuotteet ja niitä uudemmat versiot). Jos Adobe Updaterin automaattinen ilmoitustoiminto on käytössä, tieto päivityksistä toimitetaan heti, kun niitä tulee saataville. Päivitykset voi sitten ladata ja asentaa noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.
  • Jos käytössäsi on CS6-tuote, johon tarvitaan päivitys, voit myös valita CS6-tuotteessa Ohje > Päivitykset, jolloin Adobe Updater käynnistyy. Valitse sitten haluamasi päivitykset, napsauta Lataa ja Asenna päivitykset.
  • Voit myös tarkistaa päivitysten saatavuuden Adobe.comin lataussivulta. Sitten voit ladata ja asentaa kunkin tuotteen edellyttämät päivitykset.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla Adobe Updaterissa mutta päivitys on tietääksesi julkaistu, toimi seuraavasti:

1. Lataa ja asenna Adobe Application Manager:

2. Poista seuraava kansio: \Käyttäjät\[käyttäjätunnus]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater.

3. Käynnistä CS6-sovellus ja valitse Ohje > Päivitykset.

Onko Adoben tiedossa mitään merkittäviä ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Adobe CC-, CS6- tai Acrobat -tuotteita Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä?

Yritettäessä asentaa Adobe Creative Cloud -sovellusta Windows 8.1 -alustalle käyttäen Internet Explorer 11 -selainta saattaa esiin tulla laajennusvaroitus.Adobe ei havainnut CC-, CS6- ja Acrobat-tuotteita testattaessa muita merkittäviä ongelmia Mac 8.1 -käyttöjärjestelmässä.

Nyt kun Adobe Flash Player tulee Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän mukana, miten saan sen ja mitä asiakastukea on saatavilla?

Adobe Flash Player on integroitu Internet Explorer -selaimeen kaikissa Windows 8 -käyttöjärjestelmäversioissa, ja sen päivitykset voi ladata Windows Updaten avulla. Tukea on saatavilla Flash Player -tukea koskevien vakioehtojen mukaisesti. Ehtoihin voi tutustua osoitteissa www.adobe.com/support ja http://helpx.adobe.com/flash-player.html.

Käytän useita laajennuksia nykyisessä Creative Suite -versiossani. Sopivatko nämä laajennukset yhteen Creative Suiten kanssa Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä?

Asiakkaita kehotetaan tarkistamaan laajennusten yhteensopivuus niiden toimittajilta ennen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmään päivittämistä. Ulkopuolisten toimittajien tuotteisiin liittyen tulee ottaa yhteys valmistajaan.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä käytettäviin CC- ja CS6-tuotteisiin?

Adobe tarjoaa Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville Creative Cloud- ja Creative Suite -asiakkaille Adobe-asiakastuen vakiokäytäntöjen mukaista tukea. Tukisivulla voit tutustua lisämaksuttomiin ja maksullisiin tukiohjelmiin.

Olen määrälisenssiasiakas. Kuinka saan päivitykset CC- ja CS6-tuotteisiini?

Adobe suosittaa noudattamaan päivitysten hallinnassa yrityksen omia käytäntöjä. Voit ottaa yhteyttä yrityksesi Adobe-käyttöoikeuksista vastaavaan henkilöön ja pyytää tietoja yrityksen käytännöistä koskien ohjelmistojen päivittämistä. Määrälisenssiasiakkaat: IT-vastaavat voivat tutustua CC- ja CS6-tuotepäivitysten hiljaisen asennuksen suorittamista sekä Creative Cloud Packageria koskeviin artikkeleihin.

Sopivatko CC- ja CS6-kokeiluversiot ja -sovellukset yhteen Microsoft Windows 8.1 -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. CC- ja CS6 -tuotteiden kokeiluversiot ovat yhteensopivia Windows 8.1:n kanssa. Tässä dokumentissa kuvatut tiedossa olevat ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.