Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Creative Cloud-applikasjoner.

Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner

laptop-download

Klikk på Last ned Creative Cloud-applikasjoner nedenfor for å begynne å laste ned applikasjonene dine. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke vær bekymret hvis du begynner på siden med den gratis prøveversjonen. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Har du glemt Adobe ID-en din eller passordet ditt?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg, enten for en prøveversjon eller et medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-applikasjon. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Creative Cloud-applikasjoner?

Du må logge på kontoen din av og til for å få bekreftet lisensieringen – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Pålogging er også nødvendig når du skal laste ned eller oppdatere Creative Cloud-applikasjoner. Du finner mer informasjon under Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Kan jeg installere Creative Cloud-applikasjoner på en ekstra datamaskin?

Du kan installere Creative Cloud-applikasjoner på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjoner på en tredje maskin, må du først deaktivere dem på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-applikasjoner.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner, kan du se Skrive ut en betalingskvittering eller faktura.