Laste ned og installere Creative Cloud-applikasjoner

laptop-download

Du laster ned Creative Cloud-appene dine fra Creative Cloud-nettstedet. Klikk på nedlastingsknappen for å logge på, velg appen og følg instruksjonene på skjermen for å installere.

Trenger du hjelp med planen?

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Creative Cloud-applikasjoner?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Pålogging kreves også når du laster ned eller oppdaterer Creative Cloud-programmer. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Creative Cloud-applikasjoner på en ekstra datamaskin?

Du kan installere Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. For mer informasjon, se Finne og skrive ut Adobe-fakturaen.