• Vaikka voit edelleen ostaa Lightroom 6:n pysyvällä lisenssillä ja käyttää sitä, Adobe ei enää toimita päivityksiä ohjelmistoon. Harkitse päivittämistä Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyteen, niin saat Lightroom Classic CC:n viimeisimmät päivitykset ja uuden Lightroom CC:n sekä voit varmistaa, että ohjelmisto tukee uusimpien kameroiden RAW-tiedostoja.
  • Facebookin API:n toimintatavan muutoksen vuoksi Facebookin julkaisupalvelu ei enää toimi pysyvällä käyttöoikeudella käytetyssä Lightroom 6:ssa. Lisätietoja on tässä teknisessä julkaisussa.

Lightroom 6:n lataus (yhden sovelluksen käyttöoikeus)

Voit ostaa Lightroom 6:n yhden sovelluksen lisensoituna tuotteena (ilman Creative Cloud ‑tilausta), ladata sen ja asentaa sen pöytäkoneeseen. Lightroom sisältyy myös Creative Cloud ‑valokuvausjäsenyyteen ja Creative Cloudin Kaikki sovellukset ‑jäsenyyksiin.

Huomautus:

Jos sinulla on jo jokin Creative Cloud ‑jäsenyys, sinun ei tarvitse ostaa Lightroom 6:ta. Perehdy artikkeliin Lightroom CC:n lataus ja asennus.

1. Kirjaudu sisään Adobe-tiliisiAdobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla. Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, valitse Hanki Adobe ID ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

2. Siirry Adoben tuoteluetteloon. Etsi ”Photoshop Lightroom 6” selaamalla ja valitse Osta nyt.

Kohde päivitetään saatavana olevien tuotevaihtoehtojen näyttämiseksi.

3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse haluamasi tuotevaihtoehdot, kuten Täydellinen käyttöoikeus tai Käyttöoikeuden päivitys, ja valitse Jatka.

Päivitys tai täysversio
  4. Anna maksutapa ja vahvista tilauksesi tyyppi, ympäristö, kieli ja määrä. Valitse Jätä turvallinen tilaus.

Jätä Lightroom 6:n (yhden sovelluksen käyttöoikeus) turvallinen tilaus

Jos valitsit käyttöoikeuden päivityksen, sinun on annettava aikaisemmin ostamasi Lightroom-tuotteen sarjanumero tuotteen asennus- ja aktivointiprosessin aikana.

Jos et näe sarjanumeronäyttöä, kun olet kirjautunut sisään Adobe ID:lläsi, perehdy artikkeliin Lightroom CC ‑kokeiluversion sarjoitus sen aktivoimiseksi Lightroom 6:na.

5. Näkyviin tulee tilausvahvistusnäyttö. Valitse Tilauksen yhteenveto ‑osasta Lataa.

Näkyviin tulee latausnäyttö. Kirjoita tuotteen sarjanumero muistiin.

6. Voit ladata Lightroom 6:n tietokoneeseen napsauttamalla käyttöjärjestelmääsi (Windows tai Mac OS) vastaavaa Lataa-linkkiä.

Lataa Lightroom 6

Huomautus:

Verkon ja tietokoneen nopeuden mukaan Lightroomin lataus voi kestää jonkin aikaa.

Huomautus:

Onko sinulla lataamiseen liittyviä ongelmia? Katso Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

7. Voit asentaa Lightroomin kaksoisnapsauttamalla (Windows) tai osoittamalla (Mac OS) ladattua tiedostoa.

8. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: Pura ladattu tiedosto ja käynnistä asennusprosessi noudattamalla Lightroom 6:n asennusohjelman näyttöön tulevia ohjeita.
    • Mac OS: Kaksoisosoita näyttöön tulevassa Lightroom 6 ‑ikkunassa Asenna.

Huomautus:

Jos sinulta kysytään, että haluatko varmasti avata sovelluksen, valitse Avaa.

9. Valitse aloitussivulla Asenna, olen ostanut.

10. Kirjaudu pyydettäessä sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

11. Hyväksy Adobe-ohjelmiston käyttöoikeussopimus.

12. Anna ostosta tehtäessä saamasi Lightroomin sarjanumero ja valitse Seuraava.

Anna sarjanumero
  13. Valitse näyttöön tulevassa asetusnäytössä Asenna.

Lightroom 6 asennetaan tietokoneessa samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS). Voit käyttää sitä muiden tietokoneessa olevien sovellusten tapaan.