Kompatibilitet mellan Acrobat och nya macOS Mojave 10.14

Både Acrobat 2017 och Acrobat DC är kompatibla med nya macOS Mojave (10.14). Nedan följer några kända fel. Adobe försöker att korrigera dessa problem i en framtida version.

Kända fel

Utskrift

• Spara som Adobe PDF visar ett fel för att aktivera åtgärder från tredje part [ADC-4255082]. För mer information och lösningar se Det gick inte att spara som Adobe PDF | macOS Mojave 10.14.
  • Förhandsgranskning av utskriften är kanske inte synlig i utskriftsdialogrutan för Acrobat (Arkiv > Skriv ut) [ADC-4254093].

Office PDFMaker

Portfölj

Web Capture