Fixar gränsen som visas på den första kommentaren när du använder ritverktyget

Problem

När du använder ritverktyget Acrobat DC eller Acrobat Reader DC, visas en gräns på den första kommentaren.

Lösning

För att åtgärda problemet ska du använda registernyckeln som nämns nedan på Windows eller plistfilen på macOS.

Använd registerkorrigeringen på Windows

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. Hämta och spara den aktuella filen.

Hämta

3. Packa upp (extrahera) innehållet (.reg-fil) till skrivbordet.

4. Kontrollera att du har administrativ behörighet. Högerklicka på .reg-filen och välj Sammanfoga.

Använd plist-filen på macOS

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. Hämta och spara den aktuella filen.

Hämta

3. Packa upp (extrahera) innehållet (plist-filen) till skrivbordet.

4. Kopiera plist-filen till /Library/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences-filen Ange ditt Mac-administratörslösenord om du uppmanas till det.