Acrobat Chromes filnamnstillägg fungerar inte

Om du installerar Acrobat Reader DC och sedan installerar Acrobat DC Classic eller Acrobat XI fungerar inte filnamnstillägget för Adobe Acrobat Chrome.

Om följande scenario orsakar detta problem kan du prova med den föreslagna lösningen nedan.

1. Installera Acrobat Reader DC och välj sedan filnamnstillägget för Adobe Acrobat Chrome vid den första starten.

2. Öppna Chrome och aktivera filnamnstillägget.

3. Installera nu antingen Acrobat DC Classic eller Acrobat XI.

4. Öppna Chrome och aktivera filnamnstillägget för Chrome (om du inte gjort det i steg 2).

5. Använd filnamnstillägget för att konvertera en HTML-fil till PDF eller för att öppna en PDF-fil i Chrome.

Filnamnstillägget förblir i ett väntande läge och inget händer.

Det går inte att konvertera en webbsida till PDF
    Det går inte att konvertera en webbsida till PDF

Det går inte att öppna en PDF-fil i Chrome
    Det går inte att öppna en PDF-fil i Chrome

Lösning: Öppna Acrobat DC och stäng det efter några sekunder

Prova följande åtgärder:

• Öppna Acrobat Reader DC och stäng det efter några sekunder. Nu kan du prova att använda filnamnstillägget för Chrome till att öppna en PDF-fil eller om du vill konvertera en HTML-fil till en PDF-fil.