Problem: Acrobat kraschar när du klickar på ikonen bifoga till e-post

När du försöker bifoga en PDF till e-post med ikonen Bifoga till e-post i Acrobat DC på macOS Mojave kraschar Acrobat med följande felmeddelande: ”Acrobat Pro DC avslutades oväntat”.

Acrobat kraschar när du klickar på ikonen Bifoga till e-post

Detta händer oftast på grund av någon av följande orsaker:

• Otillräcklig behörighet i mappen SendMail
  • Mappen SendMail är skadad

Lösning

Prova att lösa problemet med följande steg:

1. Från menyfältet på skrivbordet klicka på > Gå till mapp.

Välj Gå > Gå till mapp
  2. I dialogrutan Gå till mapp /private/var i textrutan och klicka på .

Gå till Mapp.
  3. Använda sökrutan längst upp till höger i dialogrutan, sök efter ”SendMail”. (Se till att du väljer mappen ”Var”, annars hittades den kanske inte.)

Sök efter mappen Sendmail
  4. Flytta mappen SendMail till Papperskorgen.

5. Stäng nu Acrobat och starta om det. (Detta återskapar mappen SendMail vilket bör lösa problemet.)