Endast dubbelsidiga skannrar - om du efter uppdateringen Acrobat DC från juli 2015 väljer Sidor > Båda sidor i Anpassad skanning och förinställningarna (automatiskt färgläge, svartvit osv.), skannas bara framsidan.

Lösning

Vi kan åtgärda problemet i nästa uppdatering av Acrobat DC. Lösningen är att använda skannerns ursprungliga gränssnitt via Anpassad skanning. Följ stegen nedan.

1. Välj Arkiv > Skapa > PDF från skanner > Anpassad skanning.

2. I dialogrutan Anpassad skanning klickar du på Alternativ bredvid nedrullningsmenyn Skanner.

Obs! Kontrollera att skannern är ansluten och är markerad i nedrullningsmenyn Skanner.

Dialogrutan Anpassad skanning
  3. I dialogrutan Skanneralternativ väljer du Visa skannerns ursprungliga gränssnitt i nedrullningsmenyn Användargränssnitt och klickar sedan på OK.

Dialogrutan Skanneralternativ
  4. I dialogrutan Anpassad skanning klickar du på Skanna.

Dialogrutan Anpassad skanning
  5. Under skanningen visas skannerns ursprungliga TWAIN-drivrutingränssnitt (beroende på skannermodell). Välj lämpligt alternativ och klicka därefter på Skanna.

Visning av skannerns TWAIN-drivrutingränssnitt