Fel 523:523 vid öppnande av en PDF-fil i Internet Explorer när Trend Micro-antivirus är aktivt

Problem: Fel 523:523 inträffar när du öppnar en PDF-fil i Internet Explorer när Trend Micro-antivirus eller relaterade program är aktiva på datorn.

Lösning: Lägg till Acrobat, Reader eller båda i undantagslistan för Trend Micro-antivirus eller relaterade program

Följ stegen:

1. Avbryt Reader eller Acrobat om det körs.

2. Öppna Trend Micro-antivirus från genvägen på skrivbordet eller från Startmenyn i aktivitetsfältet.

3. Välj alternativet Öppna huvudkonsolen.

4. Klicka på Enhet i huvudkonsolen.

Trend Micro-konsol

5. Klicka på Konfigurera för säkerhetsinställningar.

Konfigurera säkerhetsinställningar

6. I dialogrutan för Skyddsinställningar klickar du på Undantagslistan i sidofältet.

Undantagslistan

7. Klicka på knappen Lägg till.

Lägg till i listorna

8. I dialogrutan Lägg till ett objekt klickar du på Bläddra och går till följande plats och väljer filen .exe:

• För Acrobat Reader: C:\Program (x86)\Adobe\Acrobat Reader\Reader\AcroRd32.exe
    • För Acrobat: C:\Program (x86)\Adobe\Acrobat\Acrobat\Acrobat.exe
    Bläddra och välj program

9. Klicka på OK.

10. Klicka på Tillämpa och klicka sedan på OK.

Tillämpa valt program

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online