Med mars 2017 uppdatering för Office 2016 Click-to-Run-utgåva (Office 365) har Microsoft ändrat standardbeteendet som inte tillåter inbäddning av COM-objekt i Office-dokument. På grund av denna förändring har funktionaliteten infoga media för Acrobat PDFMaker band i Microsoft Word och PowerPoint slutat fungera.

Tillfällig lösning

Du kan aktivera funktionaliteten genom att skapa registerposter för ett Shockwave Flash-objekt såsom nämns i den här Microsoft-artikeln - https://support.microsoft.com/sv-se/help/4058123/security-settings-for-com-objects-in-office.