Stäng följande program om du vill fortsätta: – SafariNotificati-fel vid installationen av Acrobat

Problem: Felmeddelande vid installationen

När du installerar Acrobat Pro DC eller Acrobat XI Pro från skrivbordsprogrammet för Creative Cloud på Mac OS X 10.9 Mavericks visas följande felmeddelande: Stäng följande program för att fortsätta: – SafariNotificati.

Stäng programmeddelande

Acrobat Pro DC

Stäng programmeddelande

Acrobat XI Pro

Lösning

Program som orsakar en konflikt blockerar installationen. Kör Aktivitetskontrollen för att stoppa programmet.

1. Gå till Program > Verktyg där du finner Aktivitetskontrollen och dubbelklicka på ikonen, så startas programmet. (Programmappen finns på hårddiskens rotnivå.)

2. Öppna Aktivitetskontroll och välj processen med det fullständiga namnet SafariNotificationAgent. Klicka sedan på knappen i övre vänstra hörnet för att avsluta processen.

Aktivitetskontroll