LiveCycle-krypterade PDF-filer öppnas inte i Reader

När du använder Adobe Reader för att visa en PDF-fil som skyddas med LiveCycles Extended Authentication, visas en tom inloggningsskärm. Digitalt rättighetsskyddade PDF-filer öppnas inte med Adobe Reader när följande är sant:

• Operativsystemet är Windows.
  • Adobe Reader-versionen är 11.0.08 eller 11.0.09.
  • PDF-filen skyddas med hjälp av Adobe LiveCycle Rights Management Server.
  • Autentiseringsmekanismen är Extended Authentication.
  • Adobe Reader körs i skyddat läge.

Detta problem inträffar inte i Acrobat. Adobe planerar att åtgärda problemet i nästa schemalagda lansering.

PDF-bilden öppnas inte

Lösning: Installera den senaste produktversionen.

Uppdatera till 11.0.10:

• Välj Hjälp > Leta efter uppdateringar, eller
  • Hämta .msp-filen och uppdatera manuellt.
Se Versionsinformation för mer information.