Reader 10.1.2 kraschar när du försöker skriva ut

Reader 10.1.2 kraschar, hänger sig eller reagerar inte vid utskrift.

Inte dina symtom? Om skrivarens lampa blinkar, om den enbart skriver ut udda eller jämna sidor eller ber dig fylla på papper, går du till Skrivaren går till dubbelsidig utskrift som standard | Reader, Acrobat 10.1.2.

Lösning 1: Uppdatera till Reader 10.1.3

Den kostnadsfria 10.1.3-uppdateringen för Reader åtgärdar detta utskriftsproblem. Du kan installera uppdateringen automatiskt inifrån Reader.

1. Öppna Reader.

2. Välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar.

Kontrollera om det finns uppdateringar

Reader installerar uppdateringen automatiskt.

Du kan även själv hämta och installera uppdateringen (bläddra till avsnittet med uppdateringar).

Lösning 2: Installera patchen för Reader 10.1.2 (behövs inte om du uppdaterar till Reader 10.1.3)

Installera patchen för Reader 10.1.2 (enbart Windows)

Du behöver inte installera patchen om du uppdaterar till Reader 10.1.3.

1. Logga in på Windows-datorn som administratör.
  2. Klicka på följande länk för att hämta korrigeringsfilen:AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.
  3. Klicka på Öppna när du uppmanas att öppna eller att spara denna fil.

Dialogrutan vill du öppna eller spara den här filen.
  4. Extrahera filen (kallas också att zippa upp). Alternativet plats varierar beroende på ditt operativsystem och verktyget.

5. Dubbelklicka på filen AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe för att starta uppdateringen.

6. När en uppmaning upplyser om att uppdateringen är genomförd ska du starta om datorn.

Installera patchen för Reader 10.1.2 i tyst läge (enbart Windows)

1. Logga in på Windows-datorn som administratör.
  2. Klicka på följande länk för att hämta korrigeringsfilen:AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip

3. Klicka på Öppna när du uppmanas att öppna eller att spara denna fil.

4. Extrahera filen.
  5. Öppna kommando prompten "som administratör.,"

6. Skriv in sökväg till patchfilen som ska köras och lägg till -silent i kommandoraden. Exempel:

AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe -silent

I tyst läge visas inga dialogrutor och du får därför inget meddelande om att uppdateringen är slutförd. Den exekverbara stolparna av en mapp AcroPatchApplication1012.log "" i tillfällig katalog (%temp%).

7. När uppdateringen är slutförd startar du om datorn.