Acrobat Reader DC skriver ut strimmor

Adobe Acrobat Reader DC skriver ut strimmor (svarta linjer eller band) i stället för text, när du har uppgraderat till jubileumsuppdateringen av Windows 10.

Obs!

Det här problemet påverkar endast Acrobat Reader DC kontinuerlig version.

Lösning: Uppdatera Acrobat till den senaste versionen

Problemet åtgärdas i versionen av Acrobat DC och Reader DC som släpptes 10 januari 2017. Uppdateringen tillämpas automatiskt på alla befintliga installationer av Acrobat DC och Reader DC. Du kan också öppna Acrobat eller Reader DC och gå till Hjälp > Leta efter uppdateringar  för att kontrollera att du har den senaste korrigeringsfilen.

Information om versionen: Versionsinformation | DC januari 2017.