Flera RunOnce-registernycklar skapade för Acrobat- och Reader-versioner 11.0.10 och 10.1.13

Ny RunOnce-registernyckel skapas för varje användarinloggning

Med Acrobat-/Reader-uppdateringarna 11.0.10 och 10.1.13 (i Windows) skapas en ny RunOnce-registernyckel varje gång en användare loggar på en dator. Trots att denna nyckel inte startar någon körbar fil och inte skulle göra systemstarten långsammare, orsakar den att program från tredje part som övervakar sådana nyckeländringar visar en varning.

Detta är inte ett problem i Mac OS.

Lösning 1: Logga ut från din dator och logga in igen

Lösning 2: Kör msi-installationsprogrammet manuellt

Kör msi-installationsprogrammet som ligger här. Starta om datorn om det behövs.