Acrobat Pro 2017 och Acrobat Standard 2017

Windows

• 1,5 GHz-processor eller snabbare
  • Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit) eller 2016 (64 bit). Windows 7 SP1 (32 bit och 64 bit), Windows 8 (32 bit och 64 bit) eller Windows 10 (32 och 64 bit)
  • 1 GB RAM
  • 2,5 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-ROM-enhet krävs (vid installation från skiva)
  • Internet Explorer 11, Firefox (ESR) eller Chrome
  • Grafikkortsaccelerationen (valfritt)
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*  Telefonaktivering är inte möjlig.

* Denna produkt kan integreras med eller ge tillgång till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på Internet (”onlinetjänster”).  Onlinetjänsterna är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år och för att använda dessa måste även ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas (se www.adobe.com/go/terms_se). Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

macOS

Obs!

Acrobat stöder inte längre Mac OS X 10.11 och lägre. Adobe rekommenderar att du uppdaterar Mac OS till en högre version eller den senaste versionen om du vill fortsätta att ta emot Acrobat-uppdateringar.

• Intel-processor
  • macOS v10.12, macOS v10.13 eller macOS v10.14
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • DVD-ROM-enhet krävs (vid installation från skiva)
  • Safari 10.0 eller 11.0 (webbläsarplugin för Safari stöds bara på 64-bitars Intel-processorer)
  • Grafikkortsaccelerationen (valfritt)
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*  Telefonaktivering är inte möjlig.

10.14 Support – I dokumentet Kända fel finns mer information.

* Denna produkt kan integreras med eller ge tillgång till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på Internet (”onlinetjänster”).  Onlinetjänsterna är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år och för att använda dessa måste även ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas (se www.adobe.com/go/terms_se). Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Språkversioner

Datorprogrammet Acrobat 2017 finns på följande språk:

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Italienska

Spanska

Holländska

Brasiliansk portugisiska

Svenska

Danska

Finska

Norska

Förenklad kinesiska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska

Turkiska

Ungerska

Ukrainska

Slovakiska

Slovenska

Franska (Nordafrika)

Hebreiska (Mellanöstern) §

Arabiska (Mellanöstern) §

Endast tillgängligt i Windows.

Versionen för nordafrikansk franska (Français) är ett program på franska där stöd för språk från höger till vänster, som arabiska och hebreiska, är aktiverat som standard.

§ För arabiska och hebreiska är programgränssnittet på engelska, och språkstöd för höger-till-vänster-skrift för arabiska/hebreiska är aktiverat som standard.