Opmerkingen bij de release van InDesign CC 2014.1

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/indesign_systemreqs_nl.

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn 'uitproberen en kopen'-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een lidmaatschap. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u hebben aangemeld met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Nieuwe functies

De nieuwe functies en verbeteringen worden vermeld en beschreven op de pagina Overzicht van nieuwe functies.

Bekende problemen

Ga naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor het laatste nieuws en bekende problemen met alle Creative Cloud-toepassingen.

  • Alleen Windows: Toetsenbord reageert mogelijk niet meer als het dialoogvenster Nieuwe functies wordt gesloten met Alt+F4 of door op Gereed te klikken. Klik op een willekeurige plek om het toetsenbord te herstellen en sneltoetsen te activeren.
  • Klikken of nauwkeurig klikken (met het gereedschap Kleurthema) voor stramienpagina-items op gewone pagina's wordt niet ondersteund.
  • Specifiek voor Japans: verticale tekst kan niet worden geselecteerd in het deelvenster Voorvertoning EPUB-interactiviteit.
  • Specifiek voor Japans: de tekst ziet er in een EPUB-indeling met vaste layout met TrueType-lettertypen mogelijk niet goed uit. Gebruik in plaats daarvan OpenType-lettertypen.
  • Specifiek voor Japans: tekst met toegepaste TCY wordt overgeslagen tijdens exporteren en is niet zichtbaar in de EPUB-indeling met vaste layout.
  • Midden-Oosten (ME): Arabische tekst wordt gedeeltelijk ondersteund in de EPUB-indeling met vaste layout.

Online bronnen

Voor de algemene Adobe-community gaat u naar https://community.adobe.com.

Voor hulp bij onderwerpen met betrekking tot het downloaden, installeren en gebruiken van de software gaat u naar http://community.adobe.com/t5/get-started/bd-p/get-started?page=1&sort=latest_replies&filter=all.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Klantenondersteuning

Voor meer informatie over productinformatie, verkoop, registratie en andere problemen gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Voor de klantenservice van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account