Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/indesign_systemreqs_nl.

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/nl/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn "uitproberen en kopen"-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een abonnement. Als u een abonnement neemt, moet u online zijn en u hebben aangemeld met een Adobe-id om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe-id, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services staan alleen ter beschikking van gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online-privacybeleid van Adobe (http://www.adobe.com/nl/aboutadobe/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Nieuwe functies

De nieuwe functies en verbeteringen worden vermeld en beschreven in het overzicht van nieuwe functies.

Bekende problemen

Ga naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor het laatste nieuws en bekende problemen omtrent alle Creative Cloud-toepassingen.

  • Alleen Windows: het toetsenbord functioneert niet meer als het dialoogvenster Nieuw in InDesign wordt gesloten met Alt+F4 of als er op de knop Gereed wordt geklikt. Klik op een willekeurige plek om het toetsenbord te herstellen en sneltoetsen te activeren.
  • Klikken of precisieklikken (met het gereedschap Kleurthema) voor stramienpagina-items op gewone pagina's wordt niet ondersteund.
  •  
  • Specifiek voor Japans: verticale tekst kan niet worden geselecteerd in het deelvenster Voorvertoning EPUB-interactiviteit.
  • Specifiek voor Japans: de tekst ziet er in een EPUB-indeling met vaste layout met True Type-lettertypen mogelijk niet goed uit. Gebruik in plaats daarvan Open Type-lettertypen.
  • Specifiek voor Japans: tekst met toegepaste TCY wordt overgeslagen tijdens exporteren en is niet zichtbaar in de EPUB-indeling met vaste layout.
  • Midden-Oosten (ME): Arabische tekst wordt gedeeltelijk ondersteund in de EPUB-indeling met vaste layout.

Onlinebronnen

Voor algemene Adobe-forums gaat u naar http://www.adobe.com/go/forums_nl.

Voor hulp bij onderwerpen over het downloaden, installeren en ingebruiknemen van uw software gaat u naar http://forums.adobe.com/community/download_install_setup.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Klantenservice

Voor meer informatie over productinformatie, verkoop, registratie en andere problemen gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Om contact op te nemen met de klantenservice gaat u naarhttp://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid