Aanvullende informatie over InDesign CC 2015

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/indesign_systemreqs_nl.

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn 'try and buy'-versies waarmee u afzonderlijke producten of versies kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie kunt omzetten in een volledige versie. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een lidmaatschap. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u hebben aangemeld met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Nieuwe functies

De nieuwe functies en verbeteringen worden vermeld en beschreven in het overzicht van nieuwe functies.

Bekende problemen

Ga naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor het laatste nieuws en bekende problemen met alle Creative Cloud-toepassingen.

  • Bij MAC 10.10.2 zijn er enkele problemen met de plaatsing van dialoogvensters in InDesign bij weergave op een tweede monitor.
  • In de tekststijlen van CC-bibliotheken worden de miniaturen soms niet weergegeven in situaties waarin verschuiving van de basislijn wordt toegepast, maar de kenmerken worden wel correct overgebracht.
  • Samengestelde lettertypen worden niet opgenomen in CC-bibliotheken. Alleen de namen van lettertypen worden overgebracht. Als het samengestelde lettertype al in het ontvangende document aanwezig is, wordt het correct toegepast, anders wordt het toegepast als ontbrekend.
  • HSB-kleuren kunnen niet worden bewerkt in InDesign. Het contextmenu voor deze kleuren in het dialoogvenster CC Library bevat echter de optie Bewerken.

Online bronnen

Voor de algemene Adobe-community gaat u naar https://community.adobe.com.

Voor hulp bij onderwerpen met betrekking tot het downloaden, installeren en gebruiken van de software gaat u naar http://community.adobe.com/t5/get-started/bd-p/get-started?page=1&sort=latest_replies&filter=all.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_InDesign_support_nl.

Klantenondersteuning

Voor meer informatie over productinformatie, verkoop, registratie en andere problemen gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Voor de klantenservice van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account