Luettelon kaikista turvallisuuteen liittyvistä artikkeleista löydät aiheesta Yleiskatsaus Acrobat ja PDF-sisällön turvallisuuteen.

Adobe LiveCycle Rights Management ES on palvelimeen perustuva suojausjärjestelmä, joka mahdollistaa PDF-tiedostojen dynaamisen valvonnan. Adobe LiveCycle Rights Management ES voidaan määrittää toimimaan LDAP:n, ADS:n ja muiden yritystason järjestelmien kanssa. Adobe LiveCycle Rights Management ES:n sisältämät käytännöt tallennetaan palvelimeen, josta ne voidaan myös päivittää. Käyttäjät muodostavat yhteyden Adobe LiveCycle Rights Management ES:iin voidakseen käyttää näitä käytäntöjä.

Adobe LiveCycle Rights Management ES

Suojauskäytännöt tallennetaan palvelimeen, jossa on Adobe LiveCycle Rights Management ES, PDF-tiedostoja ei. Joissakin tapauksissa käyttäjien on otettava yhteys palvelimeen, jotta he voivat avata PDF-tiedostoja tai jatkaa sellaisten tiedostojen käyttöä, joissa käytetään suojauskäytäntöä. Tietoja Adobe LiveCycle Rights Management ES:n määrittämisestä saat napsauttamalla Adobe LiveCycle Rights Management ES -sivuston Ohje-kohtaa, kun olet kirjautunut tiliisi.

Yhteyden muodostaminen Adobe LiveCycle Rights Management ES:iin

1. Valitse Työkalut > Suojaus > Lisäsuojaus > Suojausasetukset. Jos Suojaus-paneelia ei näy, katso ohjeet paneelien lisäämisestä aiheesta Tehtäväruudut.

2. Valitse Suojausmenetelmä-kohdasta Adobe LiveCycle Rights Management -palvelimet. Valitse Kyllä ja valitse sitten palvelin.
  3. Napsauta Uusi-painiketta .
  4. Kirjoita Nimi-ruutuun nimi ja Palvelimen nimi -ruutuun URL-osoite. Lisää portin numero ja napsauta Yhdistä tähän palvelimeen.
  5. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta OK.

Adobe LiveCycle Rights Management ES -käytäntöjen tarkasteleminen

1. Valitse Työkalut > Suojaus > Lisäsuojaus > Rights Management > Tilin hallinta. Jos Suojaus-paneelia ei näy, katso ohjeet paneelien lisäämisestä aiheesta Tehtäväruudut.

Adobe LiveCycle Rights Management -sivu avautuu Web-selaimessa.

2. Anna tarvittaessa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu.
  3. Napsauta sivun Käytännöt-linkkiä.

Saat lisätietoja Adobe LiveCycle Rights Managementin käytöstä napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ohjelinkkiä.