Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Adobe Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Creative Cloud Windows 10 -käyttöjärjestelmässä: Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Tuetaanko Creative Cloud -sovelluksia Windows 10:ssä?

Kyllä.Kaikkien Adobe Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Tarvitseeko Adobe Creative Cloud -sovelluksia päivittää niiden Windows 10 -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Ei. Creative Cloud -tuotteiden testauskäytössä ei havaittu merkittäviä ongelmia Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Onko Adoben tiedossa mitään ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Creative Cloud -sovelluksia tai Adobe Acrobat -tuotteita Windows 10 -käyttöjärjestelmässä?

Windows 10 -käyttöjärjestelmässä on Internet 11:n lisäksi uusi Microsoft Edge -verkkoselain. Tällä hetkellä Microsoft Edge -selain ei tue Acrobat PDF -laajennusta. Internet Explorer 11 ja muut suosituimmat Windows-selaimet tukevat edelleen Acrobat PDF -laajennusta.

Lue myös tämä tietokanta-artikkeli, jotta voit ratkaista Creative Cloud -sovellusten käyttöön Windows 10:ssä liittyvän MSVCR110.dll-ongelman.

Kuinka voin ilmoittaa ilmenevistä ongelmista?

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform&loc=fi

Käytän joitakin laajennuksia nykyisessä Creative Cloud -sovellusversiossani. Ovatko nämä laajennukset yhteensopivia Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa?

Asiakkaita kannustetaan tarkistamaan laajennuksen yhteensopivuus ottamalla yhteys laajennuksen myyjään ennen päivitystä Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Kolmannen osapuolen tuotteista pyytäkää ohjeita valmistajalta.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea Windows 10 -käyttöjärjestelmässä käytettäviin tuotteisiinsa?

Adobe tarjoaa tukea Windows 10 -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme ontukisivullamme.

Ovatko yksittäisten tuotteiden kokeiluversiot yhteensopivia Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen Windows 10 -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.

CS6 ja aiemmat versiot Windows 10 -käyttöjärjestelmässä

Windows 10 -käyttöjärjestelmäversiota ei tueta CS6:ssa ja sitä aiemmissa tuoteversioissa. CS6:n rajoitettu testaus ei tuonut esiin ongelmia. Adobe suosittelee asiakkaita suorittamaan omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uudet käyttöjärjestelmät toimivat heidän laitteistojensa, ajureidensa ja työnkulkujensa kanssa. Nykyinen CS6-tuki rajoittuu apuun käytön aloituksessa (asennus, käyttöönotto, lataus ja lisensointi) siihen saakka, kunnes tuki päättyy 31.5.2017. Katso tarkat tiedotAdoben tukikäytännöistä.