Täältä löydät ajantasaista tietoa Creative Cloud -tuesta Mac OS X -käyttöjärjestelmän eri versioille. Voit myös oppia kuinka Creative Cloud -sovellusten aikaisempia versioita asennetaan tarvittaessa.

Jos halua tietoa Creative Cloud -sovelluksen uusimmasta versiosta, katso Creative Cloud ja sen uudet ominaisuudet.

Lisätietoja tuetuista ohjelmistoista ja laitteistoista on kohdassa Creative Cloudin järjestelmävaatimukset.

Minkä Mac OS X -käyttöjärjestelmäversion tarvitsen vuoden 2015 Creative Cloud -julkaisua varten?

Vuoden 2015 Creative Cloud -julkaisu vaatii Mac OS X 10.9:n tai sitä uudemman käyttöjärjestelmän. Jos käytössäsi on vanhempi Mac OS X -versio, päivitä käyttöjärjestelmäsi.

Vastauksia kysymyksiin koskien Mac OS X 10.11 -käyttöjärjestelmän ja Creative Cloud -sovellusten yhteensopivuutta löydät kohdasta Mac OS X El Capitan -käyttöjärjestelmän usein kysytyt kysymykset yhteensopivuudesta.

Mac OS X -version tarkistaminen

Tarkista seuraavasti, mikä OS X -versio tietokoneeseesi on asennettu:

• Valitse Apple-valikosta Tietoja tästä Macista. Mac OS -käyttöjärjestelmäsi versionumero näkyy heti nimen ”OS X” alla.
Mac OS -versio

Päivitä viimeisimpään Mac OS X -versioon

Käy Mac App Store -sivuilla päivittääksesi Mac OS X -käyttöjärjestelmän viimeisimpään versioon. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita päivityksen aloittamiseksi. Jos käytössä ei ole laajakaistayhteyttä, Mac-tietokoneen voi päivittää missä tahansaApple-kaupassa.

Päivitä Mac OS X El Capitan -käyttöjärjestelmään

Aikaisempien Creative Cloud -sovellusversioiden asentaminen

Jos tarvitset käyttöösi sovellusten vanhempia versioita, voit ladata ja asentaa ne Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla. Lisätietoja löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Aikaisempien Creative Cloud -sovellusversioiden asentaminen