Seuraavat CC-sovellukset tukevat Mac OS X 10.6.8 -käyttöjärjestelmäversiota:

• Adobe Muse
  • Extension Manager
  • InCopy
  • InDesign

Katso Teknisistä tiedoista CC:n työpöytäsovellusten järjestelmävaatimukset.

Adobe on testannut rajoitetusti joidenkin CC:n työpöytäsovellusten toimivuuden Mac OS X 10.6.8 -versiossa. Seuraavat sovellukset saattavat olla yhteensopivia Mac OS X 10.6.8 -käyttöjärjestelmäversion kanssa, mutta niissä on todennäköisesti ongelmia joissakin toiminnoissa:

• Audition
  • Bridge
  • Dreamweaver
  • Edge Animate
  • Flash Professional
  • Photoshop

Katso lisätietoja yllä olevien tuotteiden yhteensopivuudesta Mac OS X 10.6 -version kanssa Tunnetut ongelmat -luettelosta.

Audition

Dynamic Link -ominaisuus ei toimi 10.6.8-versiossa. Jos asetus Ota DLMS käyttöön on käytössä, Audition yrittää käynnistyessään tai DLMS:ää käyttävää linkkiä avatessaan käynnistää DLMS:n. Tapahtuu aikakatkaisu ja saat ilmoituksen, että DLMS-prosessia ei voi käyttää.

Bridge

DLMS:n tukemien video-/ääniformaattien toisto on Mac OS X 10.6 -versiossa pois käytöstä.

Dreamweaver

CSS Designer -paneelissa ominaisuuksien nimet eivät näy kokonaan kaksoisriveillä, kun ruudun leveyttä on pienennetty.

Edge Animate

Ei tunnettuja ongelmia.

Flash Professional

• Kuvien vienti kaatuu.
  • Värivalitsimessa sekä värien tai väriruutujen paneeleissa esiintyy joitakin ongelmia. Joissakin tapauksissa työalueelle ei tule oikea, valittu väri.
  • AMEa ei tueta, joten videon viennin työnkulku ei toimi.
  • AIR-julkaisemisessa on ongelmia 10.6-versiossa. Simuloinnin ja virheiden korjaamisen työnkulut eivät toimi.
  • Koodin ennakoinnissa ja julkaisussa on ajoittaisia ongelmia.
  • Bridgessä avaamisessa sekä käynnistys- ja muokkaustoiminnossa saattaa olla muiden sovellusten työnkuluissa joitakin ongelmia (Photoshop, Dreamweaver).

InCopy

Ohjelma kaatuu, kun napsautat värillistä valikkokohdetta, jos valikkokohde avaa käyttöjärjestelmän valintaikkunan.

InDesign

• Adobe Media Encoderia ei tueta 10.6-versiossa. Saat varoituksen siitä, että sovellusta ei tueta, ja Adobe Media Encoderin käynnistäminen ei onnistu.
  • Ohjelma kaatuu, kun napsautat värillistä valikkokohdetta, jos valikkokohde avaa käyttöjärjestelmän valintaikkunan.

Photoshop

• Videotoiminnot ovat Mac OS X 10.6 -versiossa pois käytöstä.
  • Kun käytät Photoshop 14.2 -versiota Mac OS X 10.6.x-käyttöjärjestelmässä, saat virheilmoituksen yrittäessäsi jakaa Behancessa.
  • Photoshop kaatuu, kun luot Mac OS X 10.6 -versiossa Photomergen ja valittuna on geometrisen vääristymän korjaus.