Adobe on testannut yhteistyössä Applen kanssa Adobe Creative Cloud- ja Adobe Creative Suite 6 -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on Mac OS X Mavericks (10.9-versio). Kaikki Adoben CC- ja CS6-tuotteet ovat yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa, mutta jotkin tuotteet edellyttävät uusimpien päivitysten asentamista toimiakseen kunnolla. Myös Adobe Photoshop -versiot CS5, CS4 ja CS3 on testattu Mac OS X Mavericks -käyttöjärjestelmässä, eikä tällä hetkellä ole tiedossa isoja ongelmia.

Jokaisen uuden käyttöjärjestelmän yhteydessä saattaa kuitenkin ilmetä odottamattomia ongelmia, joita ei havaittu testauksen aikana. Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Onko Adoben tiedossa mitään merkittäviä ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Adobe CC-, CS6- tai Acrobat -tuotteita Mac OS X Mavericks 10.9 -käyttöjärjestelmässä?

Creative Cloud

Acrobat/Reader

Photoshop

Lightroom

After Effects

Dreamweaver

Flash Player

• Adobe Flash Player saattaa edellyttää hiekkalaatikkoympäristöjen rajoitusten poistamista Playerin Apple Safari -versiosta. Lisätietoja kohdassa Hiekkalaatikkorajoitusten poistaminen.

Miten asennan Mac OS X Mavericks 10.9 -version yhteensopivuuspäivitykset vastaisuudessa?

Jos Creative Cloud- tai Creative Suite -tuotteisiin tarvitaan Mac OS X Mavericks (10.9) -yhteensopivuuspäivityksiä, ne tulevat saataville seuraavin tavoin:

• Päivitykset toimitetaan nykyisille Creative Cloud -jäsenille. Päivityksistä ilmoitetaan joko Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa tai itse sovelluksessa.
  • Jos tuote ei ole tilausversio, päivittäminen tapahtuu Adobe Updater -työkalulla, joka on asennettu Adobe-tuotteen mukana ja jolla hallintaan päivitysten lataamista ja asentamista. Jos Adobe Updaterin automaattinen ilmoitustoiminto on käytössä, tieto päivityksistä toimitetaan heti, kun niitä tulee saataville. Päivitykset voi sitten ladata ja asentaa noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.
  • Jos käytössäsi on CS6-tuote, johon tarvitaan päivitys, voit myös valita CS6-tuotteessa Ohje > Päivitykset, jolloin Adobe Updater käynnistyy. Valitse sitten haluamasi päivitykset ja lataa ja asenna ne.
  • Voit myös tarkistaa päivitysten saatavuuden Adobe.comin lataussivulta. Sitten voit ladata ja asentaa kunkin tuotteen edellyttämät päivitykset.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla Adobe Updaterissa, mutta päivitys on tietääksesi julkaistu, siirry Tuotepäivitykset-sivulle.

Käytän useita laajennuksia nykyisessä Creative Suite -versiossani. Sopivatko nämä laajennukset yhteen Creative Suiten kanssa Mac OS X Mavericks (10.9) -käyttöjärjestelmässä)?

Asiakkaita kannustetaan tarkistamaan laajennuksen yhteensopivuus ottamalla yhteys laajennuksen myyjään ennen päivitystä Mac OS X Mavericks (10.9) -käyttöjärjestelmään. Kolmannen osapuolen tuotteista pyytäkää ohjeita valmistajalta.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea Mac OS X Mavericks 10.9 -käyttöjärjestelmässä käytettäviin CC- ja CS6-tuotteisiin?

Mac OS Mavericks (10.9) -käyttöjärjestelmää käyttäville Creative Cloud- ja Creative Suite -asiakkaille tarjotaan Adobe-asiakastuen vakiokäytäntöjen mukaista tukea. Tukisivulla voit tutustua lisämaksuttomiin ja maksullisiin tukiohjelmiin.

Olen määrälisenssiasiakas. Kuinka saan päivitykset CC- ja CS6-tuotteisiini?

Adobe suosittaa noudattamaan päivitysten hallinnassa yrityksen omia käytäntöjä. Ota yhteyttä yrityksesi Adobe-käyttöoikeuksista vastaavaan henkilöön ja pyydä tietoja yrityksen käytännöistä koskien ohjelmistojen päivittämistä. Määrälisenssiasiakkaat: IT-vastaavat voivat tutustua CC- ja CS6-tuotepäivitysten ja Creative Cloud Packagerin hiljaisen asennuksen ohjeisiin.

Ovatko CC- ja CS6-sovellusten kokeiluversiot yhteensopivia Mac OS X Mavericks 10.9 -käyttöjärjestelmäversion kanssa?

Kyllä. Jos CC- tai CS6-tuotteen täysversio sopii yhteen Mac OS X Mavericks (10.9) -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Jos tässä dokumentissa on kuvattu tunnettuja ongelmia, ne koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.

Onko Adoben tiedossa mitään merkittäviä ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä CS5-, CS4- tai CS3-tuotteita Mac OS X Mavericks 10.9 -käyttöjärjestelmässä?

Kyllä, Adobe Drive saattaa hidastaa tiedostojen avautumista ja tallentumista. Katso lisätietoja kohdasta Tiedoston hidas avautuminen tai tallennus.