Werk eerst uw GPU-kaartapparaatstuurprogramma's bij.

Raadpleeg dit KB-artikel over het bijwerken van stuurprogramma-updates: Illustrator GPU-prestaties | Stuurprogramma-updates De meeste problemen met GPU-kaarten worden opgelost als apparaatstuurprogramma's worden bijgewerkt naar de laatste versies.

Probleem: fouten en onverwacht gedrag wanneer functies van GPU-prestaties zijn ingeschakeld

Sommige gebruikers zien problemen bij GPU-prestatiefuncties in Adobe Illustrator. Sommige problemen zijn:

• De gerenderde illustratie wordt rafelig/zwart/wit
  • Illustratorcrashes
  • Documenten worden weergegeven in zwart-wit

Oplossingen

Oplossing 1: Werk de stuurprogramma's van de GPU-kaart bij

De GPU Performance-functie in Illustrator CC 2015 werkt het best met de meest recente, bijgewerkte GPU-kaartstuurprogramma's. Raadpleeg dit KB-artikel over het bijwerken van stuurprogramma-updates: Illustrator GPU-prestaties | Stuurprogramma-updates

Oplossing 2: Beginnen met een schoon voorkeurenbestand

1. Sluit Illustrator als het programma momenteel wordt uitgevoerd.
  2. Afhankelijk van welk OS u gebruikt, bladert u naar het pad:
    Mac OS: /Gebruikers/ <gebruiker>/Bibliotheek/Voorkeuren/Adobe Illustrator
    Windows:%appdata%\Adobe
  3. Hernoem de map Voorkeuren:
    Mac OS:Hernoem de map 19.0.0 naar 19.0.0_old
    Windows: Hernoem de mapAdobe Illustrator 19 Instellingen in Illustrator 19 Instellingen_oud
  4. Start Illustrator opnieuw en controleer of GPU Performance-functies werken zoals verwacht.

Stuur Adobe-probleemoplossing informatie

Stuur een e-mail naar Adobe (sharewithai@adobe.com) om meer problemen op te lossen.

Als het scherm in zwart-wit wordt weergegeven, en het opnieuw instellen van de voorkeuren niet helpt, stuur ons dan de volgende gegevens:

• Het GPU Sniffer-bestand [vervang en_US met de lokale informatie] van uw computer:
    Mac OS: ~/Bibliotheek/Voorkeuren/Adobe Illustrator 19 Instellingen/Landinstelling/nl_NL/AISniffer
    Windows: %ppData% \Adobe\Illustrator 19 Instellingen\Landinstellingen\nl_NL\x_64\AISniffer
  • Map AI-voorkeuren
  • Versie besturingssysteem
  • Aantal aangesloten beeldschermen en weergaveresolutie van elk beeldscherm
  • Kunt u succesvol een nieuw document aanmaken?

Als Illustrator vastloopt, stuur ons dan de volgende gegevens:

• Het crashlogbestand.
  • Het GPU Sniffer-bestand [vervang en_US met de lokale informatie] van uw computer:
    Mac OS: ~/Bibliotheek/Voorkeuren/Adobe Illustrator 19 Instellingen/Landinstelling/nl_NL/AISniffer
    Windows: %ppData% \Adobe\Illustrator 19 Instellingen\Landinstellingen\nl_NL\x_64\AISniffer
  • Versie besturingssysteem
  • Aantal aangesloten beeldschermen en weergaveresolutie van elk beeldscherm

Tussenoplossing

Overschakelen naar CPU-voorbeeldmodus (Cmd/Ctrl +E)

Druk op Cmd/Ctrl + E om over te schakelen naar CPU-modus zodat u kunt doorgaan met Illustrator. Verstuur echter aan het Illustrator-team de gevraagde informatie voor verder oplossen van problemen.