Problemen oplossen na de update naar InDesign CC 2017.1

Probleem

Wanneer u InDesign bijwerkt naar InDesign CC 2017.1, ondervindt u een van de volgende problemen:

• Koptekstrij ontbreekt bij het dupliceren van tabellen.
  • InDesign loopt vast terwijl een deelvenster met meerdere tabbladen wordt weergegeven in het ScriptUI-dialoogvenster
  • Startup-Script, dat een actie uitvoert bij Nieuw document/afterNewDocument, werkt niet meer vanwege Nieuw Command+N-dialoogvenster

Downloaden

Downloaden

Oplossing

Windows

1. Download BugFixes_WIN.zip en pak de inhoud uit naar de desktop.

2. Zoek CopyPlugins.vbs in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

3. Selecteer de map waarin Adobe InDesign CC 2017 is geïnstalleerd.

4. Klik op OK.

5. Start InDesign.

macOS

1. Download BugFixes_MAC.zip en pak de inhoud uit naar de desktop.

2. Zoek CopyPlugin_MAC in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

3. Selecteer de map waarin Adobe InDesign CC 2017 is geïnstalleerd.

4. Klik op Kiezen.

5. Start InDesign.