Overzicht van Digital Publishing Suite

De Adobe Digital Publishing Suite bestaat uit een reeks hulpmiddelen en gehoste services waarmee uitgevers publicaties kunnen maken en verspreiden speciaal voor tablets zoals de Apple iPad. Deze digitale publicaties worden folio's genoemd.

Met InDesign kunt u folio's maken en hier een voorbeeld van weergeven op een tablet-pc of op uw bureaublad. U dient zich echter te abonneren op de Digital Publishing Suite om een aangepaste viewer te kunnen maken. Uitgevers kunnen hun digitale publicaties verspreiden door deze naar de Apple Store of Android Market te verzenden. U kunt folio's beschikbaar stellen aan uitgevers die zijn geabonneerd op de Digital Publishing Suite.

Adobe raadt aan

Adobe raadt aan
<a href="http://goo.gl/dgwni" shape="rect" >DPS-workflow: Algemene informatie</a>
Colin Fleming

Middels de deelvensters Folio Builder en Overlay Creator kunt u digitale publicaties voor tablets maken.

De deelvensters openen:

Overlay Creator

Kies Venster > Uitbreidingen > Overlay Creator.

Folio Builder

Kies Venster > Uitbreidingen > Folio Builder.

Ga voor meer informatie over het maken van digitale publicaties voor tablets naar www.adobe.com/go/learn_dps_help_nl.