Finn ut hvordan du laster ned og installerer Photoshop CC eller CS6 som en del av Creative Cloud-medlemskapet. Inneholder komplette planer, fotoplaner og applikasjonsbaserte planer.

Laste ned Photoshop CC

Velkommen til Photoshop CC. Enten du har kjøpt en komplett plan, en fotoplan eller en applikasjonsbasert plan, så er prosessen den samme. Last ned Photoshop fra nettstedet adobe.com, og installer applikasjonen på skrivebordet.

1. Gå til katalogen for Creative Cloud-applikasjoner. Finn Photoshop, og klikk på Last ned.

Hvis du ikke er logget på, blir du bedt om å logge på med Adobe ID og passord. Følg instruksjonene på skjermen.

Katalog for skrivebordsprogrammer

Merk:

Hvis du har et gratis prøveabonnement på Creative Cloud, kan du se Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud.

Har du ikke noe Creative Cloud-medlemskap eller noen prøveversjon ennå? Se Komme i gang med Creative Cloud.

2. Nedlastingen av din applikasjon starter.

Samtidig vises Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og det tar seg av resten av installasjonen. Kontroller nedlastingsfremdriften på statuslinjen ved siden av applikasjonens navn.

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen, avhengig av nettverkshastigheten.

3. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, finner du Photoshop-ikonet i Apps-panelet og klikker på Åpne.

Du kan også starte Photoshop på samme måte som du starter en applikasjon på datamaskinen. Photoshop installeres på samme sted der applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Merk:

Har du problemer med den første nedlastingen? Se Feilsøke problemer med nedlasting og installasjon av Creative Cloud.

Installere Photoshop CS6

Du kan laste ned tidligere versjoner av Photoshop, for eksempel CS6, fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan ha flere versjoner av Photoshop installert på datamaskinen samtidig.

Merk:

Hvis du tidligere kjøpte en Photoshop CS6-lisens og vil installere Photoshop CS6 på nytt som en del av Creative Suite, kan du se Laste ned CS6-produkter.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på Apps-fanen øverst i vinduet.

2. Finn Photoshop i listen over applikasjoner, og klikk på pilen ved siden av Oppdater eller Installer. Deretter velger du Andre versjoner.

3. Finn CS6 i listen over versjoner. Klikk deretter på Installer.

Photoshop CS6 lastes ned og installeres på datamaskinen.

Merk:

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eksisterende versjoner. Du kan kjøre to versjoner av samme applikasjon på datamaskinen samtidig, bortsett fra Acrobat XI (Windows) og Acrobat DC. Installasjonen av disse Acrobat-versjonene avinstallerer andre versjoner av Acrobat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned Acrobat-produkter.