Laste ned og installere Photoshop

Finn ut hvordan du laster ned og installerer Photoshop som en del av Creative Cloud-medlemskapet ditt.

Slik laster du ned og installerer Photoshop

Velkommen til Photoshop! Enten du har kjøpt en komplett plan, en fotoplan eller en applikasjonsbasert plan, så er prosessen den samme. Last ned Photoshop fra Creative Cloud-webområdet, og installer applikasjonen på datamaskinen din.

1. Gå til Creative Cloud-webområdet, og klikk på Last ned. Hvis du blir bedt om det, logger du på Creative Cloud-kontoen din.

Laste ned Photoshop fra Creative Cloud-webområdet

Hvis du bruker Windows, kan du bli bedt om å lagre den nedlastede filen. Hvis du bruker macOS, kan du bli bedt om å tillate nedlastingen.

Merk:

Hvis du har et gratis prøveabonnement på Creative Cloud, kan du se Laste ned og installere en prøveversjon av Creative Cloud.

2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

Når installeringen er fullført, åpnes Creative Cloud-skrivebordsprogrammet samtidig med Photoshop.

Merk:

Har du problemer med den første nedlastingen? Se Løse feil ved installering av Creative Cloud-applikasjoner.