Installere Creative Cloud-apper på macOS 10.12 (Sierra)

Mens du installerer Adobe Creative Cloud-programmer på macOS 10.12, møter du på en av følgende feil:

• Installasjonen kan ikke fortsette ettersom installasjonsfilen kan være skadet. Last ned installasjonfilen igjen.
  • Installasjonsprogrammet kunne ikke initialiseres. Dette kan skyldes en manglende fil. Last ned Adobe Support Advisor for å finne problemet.

Disse feilene skjer når du installerer Creative Cloud-programmer når du bruker lokale installasjonspakker. Vi anbefaler at du installerer programmene ved hjelp av Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen. Creative Clouds-skrivebordsappen er oppdatert og gjeldende og tidligere versjoner av Creative Cloud-programmer kan installeres uten problemer. Hvis du vil se en fullstendig installasjonsveiledning, se Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvis du må installere en offline installasjonspakke lik den som er tilgjengelig hos Last ned Creative Cloud-apper, fullfør følgende trinnene for å begynne installasjonsprosessen.

1. Monter diskbildefilen for Creative Cloud-appen.

2. Åpne den monterte DMG-filen.

3. Høyreklikk på Install.app og velg Åpne pakkeinnhold fra den kontekstuelle menyen.

4. Naviger til Innhold > MacOS.

5. Dobbeltklikk på den Unix-eksekverbare filen kalt Installer.

Et terminalvindu åpnes og initialiserer installasjonsprogrammet. Du ser alternativer for å installere den i prøvemodus, bruke et serienummer eller bekrefte et Creative Cloud-medlemskap.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet