Mens du installerer Adobe Creative Cloud-programmer på macOS 10.12, møter du på en av følgende feil:

• Installasjonen kan ikke fortsette ettersom installasjonsfilen kan være skadet.Last ned installasjonfilen igjen.
  • Installasjonsprogrammet kunne ikke initialiseres. Dette kan skyldes en manglende fil. Last ned Adobe Support Advisor for å finne problemet.

Disse feilene skjer når du installerer Creative Cloud-programmer når du bruker lokale installasjonspakker. Anbefalingen er å installere programmene gjennom Adobe Creative Cloud skrivebordsprogram. Creative Clouds skrivebordsapp har blitt oppdatert og tillater vellykket installering av nåværende og tidligere versjoner av Creative Cloud-programmer. For komplette detalher angående installasjonsprosessen, se Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvis du trenger å installere en offline installasjonspakke lik de som er tilgjengelig hos Last ned Creative Cloud-apper, fullfør følgende trinnene for å begynne installasjonsprosessen.

1. Monter diskbildefilen for Creative Cloud-programmet.

2. Åpne den monterte DMG-filen.

3. Høyreklikk på Install.app og velg Åpne pakkeinnhold fra den kontekstuelle menyen.

4. Naviger til Innhold > MacOS.

5. Dobbeltklikk på den Unix-eksekverbare filen kalt Installer.

Et terminalvindu åpnes og initialiserer installasjonsprogrammet. Du får muligheten til å installere i prøvemodus, bruke et serienummer eller bekrefte et Creative Cloud-medlemskap.