Adobe og Apple har arbeidet tett sammen for å teste pålitelighet, ytelse og brukererfaring for Adobe Creative Cloud-programmer på Intel-baserte systemer som kjører Mac OS X Yosemite (versjon 10.10). De siste versjonene av alle Adobe CC-produktene er kompatible. I tillegg til nyeste versjon av Photoshop CC (2014.2) har Photoshop-teamet også testet Photoshop CC 2014 (2014.2), Photoshop CC (14.2.1) og CS6 (13.0.6; 13.1.2) for kompatibilitet.

Som ved alle nye utgivelser av operativsystem, kan det oppstå uventede problemer som ikke ble oppdaget under testing. Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Krever noen av Adobe Creative Cloud-programmene oppdateringer for å være kompatible med Mac OS X Yosemite?

Nei.

Kjenner Adobe til noen store problemer, feil eller merkelige brukererfaringer ved bruk av CC- eller Acrobat-produkter med Mac OS X Yosemite?

Apple har forbedret sikkerheten ved å introdusere den nye «V2-kodesignering» (dette er et system for å garantere at appen kommer fra utvikleren og ikke har blitt endret, infisert med virus eller skadet). Selv om Adobe signerer fremtidige oppdateringer med V2, kan visse apper som er signert med den eldre V1-koden utstede et varsel: "<Adobe-appen> kan ikke åpnes fordi utviklerens identitet ikke kan bekreftes." Finn ut mer.

Når Mac OS X 10.10 brukes sammen med Safari 8, kan ikke PDF-filer åpnes med nettleserutvidelsen Adobe Acrobat eller Reader PDF. Når en PDF-fil åpnes i en nettleser, er Safaris PDF Preview standard visningsprogram for PDF-filer. Du må aktivt velge at Adobe-utvidelsen skal være standard PDF-leser. Finn ut mer.

I testene våre fant vi ingen betydelige problemer med å kjøre Creative Cloud-produkter i Mac OS X Yosemite.

Når Lightroom brukes sammen med Mac OS X 10.10, lastes kartmodulen sakte eller delvis med noen trege Internett-forbindelser, eller følgende feil vises : «Beklager, vi har ingen bilder her." Finn ut mer.

Hvordan installerer jeg fremtidige oppdateringer for -kompatibilitet?

Når det kreves oppdateringer for at Mac OS X Yosemite skal være kompatibelt med Creative Cloud-produkter, varsler Creative Cloud-skrivebordsappen eller selve appen om at det er nødvendig.

Jeg bruker en rekke programtillegg med gjeldende versjon av Creative Cloud-programmer. Er disse programutvidelsene kompatible med Mac OS X Yosemite?

Kunder oppmuntres til å kontrollere pluginkompatibilitet ved å kontakte pluginleverandøren før oppgradering til Mac OS X Yosemite. For tredjepartsprodukter må du kontakte produsenten for veiledning.

Tilbyr Adobe teknisk støtte for produktene sine når de kjører i OS X Yosemite?

Adobe tilbyr støtte til kunder med OS X Yosemite i henhold til Adobes standard retningslinjer for kundestøtte. Gå til brukerstøttesiden for ytterligere informasjon om våre gratis og betalte støtteprogrammer.

Jeg er en kunde med volumlisens. Hvordan får jeg oppdateringer til Creative Cloud-produktene mine?

Adobe anbefaler at firmaets interne retningslinjer følges for å håndtere oppdateringer.  Det kan hende du bør kontakte IT-ansvarlig som håndterer Adobe-lisensene, for å få informasjon vedrørende firmaets retningslinjer vedrørende programvareoppdatering. For store lisenskunder bør IT-administratorer besøke Creative Cloud Packager for å lære hvordan man pakker oppdateringer for stille utrulling av CC og CS6.

Er prøveversjonene på individuelle produkter kompatible med OS X Yosemite?

Ja. Finnes det en fullversjon av et produkt som er kompatibelt med OS X El Yosemite, vil prøveversjonen også være det.  Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.