Du får følgende feilmelding når du forsøker å starte en Adobe-app:

Kan ikke aktivere. Vi kan ikke aktivere <product name>. Kontroller Internett-tilkoblingen og prøv på nytt. Hvis problemet vedvarer, kontakter du Kundestøtte 194:6

Kan ikke aktivere Feil 194:6

Løsning

1. Klikk på Prøv på nytt nederst til høyre i dialogboksen med feilmeldingen. Hvis du fortsatt ser samme feilmelding, følger du fremgangsmåten nedenfor.

2. Logg på Adobe-kontoen med Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet.

3. I delen Abonnementer klikker du på Administrer abonnement.

4. Deaktiver enheten i delen Aktiverte enheter (nederst på siden).

5. Start Adobe-appen og logg på med Adobe ID-en.