Kan ikke aktivere | Feil 194:6

Problem

Du får følgende feilmelding når du forsøker å starte en Adobe-app:

Kan ikke aktivere. Vi kan ikke aktivere <product name>. Kontroller Internett-tilkoblingen og prøv på nytt. Hvis problemet vedvarer, kontakter du Kundestøtte 194:6

Løsning

1. Klikk på Prøv på nytt nederst til høyre i dialogboksen med feilmeldingen. Hvis du fortsatt ser samme feilmelding, følger du fremgangsmåten nedenfor.

2. Logg på din Adobe-konto med din Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

3. I delen Abonnementer klikker du på Administrer abonnement.

4. Deaktiver enheten i delen Aktiverte enheter (nederst på siden).

5. Start Adobe-appen og logg på med Adobe ID-en.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet