Creative Cloud-appen ber deg om å logge på flere ganger

Lær hva du skal gjøre hvis en Creative Cloud-app logger deg av flere ganger.

Problem

Når du starter en Creative Cloud-app, kan du av og til se gjentatte forespørsler om å logge på, dvs. flere mislykkede forsøk på å starte appen.

Dette kan skje fordi antivirusprogramvaren som er installert på datamaskinen, har slettet noen Adobe-lisensfiler.

Løsning

For å løse dette problemet må du kontrollere at følgende Adobe-mapper er hvitelistet i antivirusprogrammet på datamaskinen. Følg instruksjonene for operativsystemet ditt.

Windows

Mappenavn Mappeplassering
SLCache C:\Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\SLCache
SLStore C:\ProgramData\Adobe\SLStore
Adobe PCD Windows 32-biters: Programfiler\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD Windows 64-biters: Programfiler (x86)\Fellesfiler\Adobe\Adobe PCD

macOS

Mappenavn

Mappeplassering

SLCache

/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/SLCache

SLStore

/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/SLCache

Adobe PCD

/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/Adobe PCD