Løs feilmeldingen «Feil under forsøk på å avinstallere Adobe-applikasjoner.»

Lær hva du må gjøre hvis du ikke klarer å avinstallere en tidligere versjon av en Creative Cloud-applikasjon.

Problem

Når du prøver å avinstallere den forrige versjonen av en Creative Cloud-applikasjon, forhindres applikasjonen fra å bli avinstallert.

For Windows

Du ser følgende feilmelding når du prøver å avinstallere den forrige versjonen av en Creative Cloud-applikasjon fra Kontrollpanel > Programmer og funksjoner:

«Det oppstod en feil under avinstallering av [applikasjonsnavn]. Det kan hende den allerede er avinstallert. Vil du fjerne [applikasjonsnavn] fra listen over programmer og funksjoner?»

Feilskjerm når du avinstallerer en Creative Cloud-applikasjon
Feil under forsøk på å avinstallere en Creative Cloud-applikasjon

For macOS

Dette problemet oppstår ikke på macOS.

Løsning

Hvis Creative Cloud-skrivebordsprogrammet allerede er installert i systemet, kan du bruke det for å avinstallere applikasjonen. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til Applikasjoner-fanen og bla til Installert-delen.

Bla til delen Installert

3. Finn applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Flere alternativer-ikonet  for den. Velg Avinstaller.

Velg Avinstaller

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.

Installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet hvis det ikke allerede er installert.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil installere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og avinstallere tidligere versjoner av en Adobe-applikasjon fra selve Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

1. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet.

På macOS: Navnet på den nedlastede filen er Creative_Cloud_Installer.dmg

På Windows: Navnet på den nedlastede filen er Creative_Cloud_Set-Up.exe.

2. Når vinduet for installasjonsprogrammet åpnes, logger du på kontoen din.

3. Installasjonen begynner. Når installasjonen er fullført, starter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet automatisk.

4. Gå til Applikasjoner-fanen og bla til Installert-delen.

Bla til delen Installert

5. Finn applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Flere alternativer-ikonet  for den. Velg Avinstaller.

Velg Avinstaller

6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet