Feilkode 506 under installasjon av Creative Cloud-apper i Windows

Detaljer ang. feil

Feilkode 506 vises når du installerer eller oppdaterer Creative Cloud-apper ved bruk av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

----------------------------------- Sammendrag -----------------------------------

Kunne ikke installere UWP Appx- pakken
C:\adobeTemp\ETRDD91.tmp\1\SparklerApp\SparklerApp.appx
med uwpcode 14(windows-feil detaljkode = (-2147009281),
feil = (feil 0x80073CFF: For å installere dette programmet trenger du enten en Windows
utviklerlisens eller et sideinnlastings-aktivert system.)
-------------------------------------------------------------------------------

Problem

Denne feilen oppstår når sideinnlastingen er deaktivert på Windows, eller de nødvendige tillatelsene er ikke aktivert.

Løsninger

Følg disse trinnene for å løse dette problemet:

Aktiver sideinnlasting:

1. Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skrivebordet og velg Innstillinger.
  2. I vinduet  Innstillinger, søk etter Innstilling for utviklere.
  3. Innenfor Innstilling for utviklere, velg Sideinnlasting av apper.
  4. Prøv å installere appen fra skrivebordsprogrammet Creative Cloud.
  1. Skriv regedit i Windows-søket.
  2. Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Appx og endre verdien til AllowAllTrustedApps til 1.
  3. Prøv å installere appen fra skrivebordsprogrammet Creative Cloud.