Støttede nettlesere

Adobe-apper bruker nettleseren din til å vise bestemte deler og dialogbokser. De fleste moderne nettlesere er tilstrekkelig. Hvis du ser inkonsekvente resultater eller uventet oppførsel, oppdaterer du til en av følgende moderne nettlesere:

• Google Chrome (49 eller nyere)
  • Apple Safari (7 eller nyere)
  • Firefox (4 eller nyere)
  • *Internet Explorer 11

Hvis du vil sjekke hvilken nettleser du har, eller du vil laste ned en annen nettleser, ser du https://whatbrowser.org/

Aktivere JavaScript

Visse funksjoner krever at JavaScript er aktivert i nettleseren. Se https://www.enable-javascript.com for å finne ut hvordan du aktiverer JavaScript.