Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan installere det på nytt eller oppgradere det.

Hvis en Creative Cloud-applikasjon ber om et serienummer

Creative Cloud-applikasjoner krever ikke serienumre. Hvis du blir bedt om å skrive inn et serienummer når du starter en Creative Cloud-applikasjon, skyldes det en feil. Se Creative Cloud-applikasjon ber om serienummer for informasjon om hvordan du kan løse problemet.

Hvis du kjøpte fra Adobe.com eller registrerte produktet ditt

Hvis du lastet ned produktet fra Adobe.com eller har registrert det, er det lett å finne serienummeret. Adobe lagrer det for deg.

Hvis du vil se en liste over de registrerte produktene dine og de tilhørende serienumrene, følger du disse trinnene:

1. Gå til Adobe ID-kontoen din på nettet, og logg på med Adobe ID-en og passordet.

Adobe ID-en din er den unike e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet ditt eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste. Hvis du brukte en konto for sosiale medier (Facebook eller Google) for å opprette en Adobe ID-konto, er Adobe ID-en det samme som e-postadressen som er knyttet til kontoen for det sosiale mediet. Du finner mer informasjon under Administrere Adobe ID-kontoen din.

2. I navigasjonsfeltet øverst på Administrer konto-siden velger du Planer og produkter.

3. I delen Ordrehistorikk velger du Se bestillingene dine.

view-your-orders
  4. Fra ordrehistorikken velger du ønsket bestillingsnummer.

Fra ordrehistorikken velger du ønsket bestillingsnummer
  5. På skjermbildet Ordrenummer velger du enten Vis alle nedlastinger eller Nedlastinger og serienumre

order-details
  6. Finn serienummeret i listen over nedlastinger.

view-serial-number

Hvis du har produktemballasjen eller en innløsingskode fra en forhandler

Hvis du har produktemballasjen eller en innløsingskode fra en forhandler, kan du se i tabellen nedenfor for å finne serienummeret.

Hvordan kjøpte du produktet ditt?

Hvor er koden eller serienummeret?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se delen nedenfor: Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som et produkt for elever, studenter eller lærere

Se Serienumre, innløsingskoder og produktkoder | Student and Teacher Editions.

Som volumlisens

Du finner serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Du trenger ikke noe serienummer for å installere eller starte en Creative Suite 6-applikasjon. I stedet går du til Adobe-kontosiden og logger på med Adobe ID og passord.

Hvis du har en innløsingskode, går du til Løs inn kjøpet ditt. Logg på med Adobe ID og passord, skriv inn innløsingskoden, følg instruksjonene på skjermen og installer produktet.

Hvis du installerer fra disker, skriver du inn Adobe ID-en din når installasjonsprogrammet ber om det. (Hvis du begynte installeringen før du løste inn koden din, må du avbryte installeringen, løse inn koden og starte på nytt.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server, eller JRun

Se delen nedenfor: ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Hvis du kjøpte produktet ditt med et forhåndsbetalt kort, har et produkt i eske eller kjøpte fra en forhandler, finner du serienummeret ditt slik:

Hva har du?   Hvor er koden eller serienummeret?
Et forhåndsbetalt kort

Du finner innløsingskoden under skrapefeltet på baksiden av kortet.

Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner, kan du se Hjelp for innløsingskode.

En produkteske

(eldre produkter)

For eldre produkter kan koden være skrevet på disketuiet (serienummer), på et kort (innløsingskode) eller på produktesken (serienummer).

Hvis du har et kort med innløsingskode, kan du se Hjelp for innløsingskode.

En e-post fra en forhandler

Du finner innløsingskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du har fått en innløsingskode, kan du se Hjelp for innløsingskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server, eller JRun

Produkt

Hvordan finner jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. På den blå linjen øverst på skjermen klikker du på Version Info for å se serienummeret. Hvis det ikke vises noe serienummer, har du en prøveversjon av programvaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Finn verktøylinjen CF Admin til venstre.
2. Under Server-delen klikker du på Version Info for å se serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og tidligere

1. Velg Start > Run. Skriv regedit og klikk på OK.
2. Åpne registreringen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Skriv ned serienummeret til høyre.

ColdFusion Studio 4.5 og tidligere

1. Velg Help > About > Version Info.
2. Skriv ned serienummeret som står nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start administrasjonskonsollen og logg på.
2. Klikk på License-fanen og noter deg serienummeret som står i Server Licenses-feltet.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klikk på Serial Number.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klikk på Licenses-fanen.

Ugyldig eller annullert serienummer

Hvis du får en melding om at serienummeret er annullert eller ugyldig når du prøver å installere Creative Suite 6, skyldes det at serienummeret du prøver å bruke, er blokkert av Adobe. Adobe blokkerer serienumre som er kjent for ikke å være utstedt av Adobe, eller som har vært brukt urettmessig av uautoriserte selgere til å produsere forfalsket programvare. Dessverre er det først når du aktiverer eller installerer Adobe-programvaren på nytt, at du får vite at serienummeret er blokkert av denne årsaken.

Hvis du vil vite mer og løse dette problemet, kan du gå til denne siden.