Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan registrere eller oppgradere produktet.

Merk:

Hvis du vil løse problemer som oppstår som et resultat av ugyldige eller tilbakekalte serienumre, se Ugyldige eller tilbakekalte serienumre.

Creative Cloud spør etter et serienummer

Creative Cloud-programmer krever ikke et serienummer. Hvis du blir bedt om å angi et serienummer når du starter Creative Cloud-programmet, er det en feil. Du finner informasjon om hvordan du løser problemet i Creative Cloud-appen spør etter serienummer.

Hvorfor trenger du et serienummer?

Avhengig av hvordan du kjøpte Adobe-produktet ditt, kan du ha mottatt et serienummer eller en innløsningskode.

Du trenger serienummeret for å registrere produktet, oppdaterer produktet, oppgradere til et Creative Cloud-abonnement, eller for å kvalifisere til visse type tjenesteabonnementer. Bruk innløsningskoden – sendes i mindre sikre situasjoner – for å løse inn produktlisensen og motta serienummeret.

Finner du ikke serienummeret ditt? Slik finner du det.

Har du mistet serienummeret?

Hvis du registrerte appen eller lastet den ned fra Adobe.com, er det enkelt å finne serienummeret ditt Adobe holder styr på det for deg.

For å se en liste over dine registrerte produkter og serienumrene følger du disse trinnene:

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen og logg på med Adobe ID og passord.

Din Adobe-ID er den e-postadressen du brukte da du startet medlemskapet eller kjøpte en app eller tjeneste fra Adobe. Hvis du brukte din konto i sosiale medier (Facebook eller Google) for å opprette din Adobe-ID-konto, er din Adobe-ID den samme som e-postadressen som er knyttet til din konto i sosiale medier. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID-kontoen.

2. I navigeringslinjen øverst på siden Administrer konto velger du Abonnementer og produkter.

3. I Ordrehistorikkdelen velger du Vis dine ordre.

view-your-orders
  4. I Ordrehistorikkdelen velger du ønsket ordrenummer.

order-history
  5. På bestillingsnummerskjermen velger du enten Vis all nedlastinger eller Nedlastinger og serienumre

order-details
  6. Serienummeret vises.

view-serial-number

Hvis produktet ikke er oppført på kontoen din, kan du kontakte oss.

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler, kan du finne serienummeret i tabellen nedenfor.

Hvordan kjøpte du produktet? Hvor er koden din eller serienummeret ditt?
    Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler Se Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.
    Som Student- eller lærerutgave Se Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.
    Som en volumlisens  Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.
    Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en Creative Suite 6-app. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet.

Hvis du installerer fra disker, angir du Adobe ID når installasjonsprogrammet ber om den. (Hvis du begynte installasjonen før du løste inn koden din, må du avbryte, løse inn koden og starte på nytt.)

Hvis du har mistet serienummeret eller hvis produktet ikke er oppført i kontoen din, kan du kontakte oss.

Via et Creative Cloud-medlemskap

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en app som er kjøpt gjennom et Creative Cloud-abonnement. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord. Hvis produktet ikke er oppført, kan du kontakte oss.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn en innløsningskode. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å aktivere abonnementet.

Du finner detaljerte instruksjoner i «Creative Cloud-medlemskap» i Hjelp med innløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun Se ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt
Hvordan finner jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. Klikk på Version Info på den blå linjen øverst på skjermen for å vise serienummeret. Hvis det ikke kommer opp et serienummer, har du en prøveversjon av programvaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Finn verktøylinjen CF Admin til venstre.
2. I delen Server klikker du på Versjonsinfo for å vise serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og eldre

1. Velg Start > Kjør. Skriv regeditog klikk OK.
2. Åpne registernøkkelen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Merk deg serienummeret til høyre.

ColdFusion Studio 4.5 og eldre

1. Velg Help > About > Version Info.
2. Merk deg serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administration Console og logg på.
2. Klikk på fanen License, og merk deg serienummeret i feltet Server Licenses.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klikk på Serial Number.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klikk på kategorien Licenses

Ugyldige eller tilbakekalte serienumre

Hvis du har fått en melding når du prøver å installere Creative Suite 6, som sier at serienummeret du bruker har blitt tilbakekalt, eller er ugyldige, er det fordi serienummeret du prøver å bruke har blitt blokkert av Adobe. Adobe blokkerer serienumre som har blitt utstedt av Adobe, eller har blitt brukt på en bedragersk måte av uautoriserte selgere for å produsere falsk programvare. Du kan dessverre kun vite at serienummeret har blitt blokkert av den grunn når du aktiverer eller installerer Adobe-programvare på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon for å løse dette problemet, går du til denne siden.