Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan installere på nytt eller oppgradere.

Før du begynner: Hvilken kontoside ser du?

icon

Vi har jobbet hardt!

Vi jobber hardt for å forbedre brukeropplevelsen.Vi overfører til en nydesignet kontoside. Se først hvilken kontoside du har, slik at vi kan lede deg til riktig innhold.

1. Logg på Adobe-kontoen (bruk e-postadressen du oppga da du opprettet kontoen).

2. Klikk på siden under som samsvarer med kontosiden din. Der finner du den riktige veiledningen.

Hvis en Creative Cloud-app spør etter et serienummer

Creative Cloud-programmer krever ikke et serienummer. Hvis du blir bedt om å angi et serienummer når du starter Creative Cloud-programmet, er det en feil. Se Feilsøke når Creative Cloud-appen spør etter serienummer for mer informasjon om hvordan du løser problemet.

Dersom du kjøpte fra Adobe.com eller registrerte produktet ditt

Hvis du lastet ned produktet fra Adobe.com eller har registrert det, er det enkelt å finne serienummeret. Adobe holder styr på det for deg.

For å se en liste over dine registrerte produkter og serienumrene følger du disse trinnene:

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen og logg på med Adobe ID og passord.

Din Adobe-ID er den e-postadressen du brukte da du startet medlemskapet eller kjøpte en app eller tjeneste fra Adobe. Hvis du brukte din konto i sosiale medier (Facebook eller Google) for å opprette din Adobe-ID-konto, er din Adobe-ID den samme som e-postadressen som er knyttet til din konto i sosiale medier. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID-kontoen.

2. I navigeringslinjen øverst på siden Administrer konto velger du Abonnementer og produkter.

3. I Ordrehistorikkdelen velger du Vis dine ordre.

Vis bestillingene dine
  4. I Ordrehistorikkdelen velger du ønsket ordrenummer.

Velg ordrenummer
  5. På bestillingsnummerskjermen velger du enten Vis all nedlastinger ellerNedlastinger og serienumre.

Ordrenummerskjerm
  6. Finn serienummeret ditt i nedlastingslisten.

Finn serienumre

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler, kan du finne serienummeret i tabellen nedenfor.

Hvordan kjøpte du produktet?

Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se delen nedenfor: Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som Student- eller lærerutgave

Se Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.

Som en volumlisens

Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en Creative Suite 6-app. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet.

Hvis du installerer fra disker, angir du Adobe ID når installasjonsprogrammet ber om den. (Hvis du begynte installasjonen før du løste inn koden din, må du avbryte, løse inn koden og starte på nytt.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se delen nedenfor: ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Hvis du har kjøpt produktet med et forhåndsbetalt kort, har et pakkeprodukt eller har kjøpt det fra en forhandler, kan du finner serienummeret ditt slik.

Hva har du?   Hvor er koden din eller serienummeret ditt?
Et forhåndsbetalt kort

Innløsningskoden din er under skrapefeltet på baksiden av kortet.

For detaljerte instruksjoner, se Hjelp med innløsningkode.

En produkteske

Serienummer

Du finner serienummeret på platehylsen eller på produktesken. Serienummeret er en 24-sifret numerisk kode.

Merk: For Elements-produkter er serienummeret trykt på Windows DVD-hylsen.

Innløsningskode

Du finner innløsningskoden på et lite kort inne i esken. Innløsningskoden er en 22-sifret alfanumerisk kode.

Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjoner, ser du Hjelp med innløsningkode.

En e-post fra en forhandler

Finn innløsningskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du mottar en innløsningskode, se Hjelp med innløsningkode.

Ugyldig eller tilbakekalt serienummer

Hvis du har fått en melding når du prøver å installere Adobe Creative Suite eller Adobe Acrobat, hvor det står at serienummeret du bruker har blitt tilbakekalt eller er ugyldige, er det fordi serienummeret du prøver å bruke har blitt blokkert av Adobe. Adobe blokkerer serienumre som har blitt utstedt av Adobe, eller har blitt brukt på en bedragersk måte av uautoriserte selgere for å produsere falsk programvare. Du kan dessverre kun vite at serienummeret har blitt blokkert av den grunn når du aktiverer eller installerer Adobe-programvare på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon for å løse dette problemet, går du til denne siden.