Følgende emner dekkes
Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan registrere, oppdatere eller oppgradere produktet, oppgradere til Creative Cloud-medlemskap, og mer.
På denne siden

Avhengig av hvordan du kjøpte Adobe-produktet ditt, kan du ha mottatt et serienummer eller en innløsningskode.

Du trenger serienummeret for å registrere produktet, oppdaterer produktet, oppgradere til et Creative Cloud-abonnement, eller for å kvalifisere til visse type tjenesteabonnementer. Bruk innløsningskoden – sendes i mindre sikre situasjoner – for å løse inn produktlisensen og motta serienummeret.

Finner du ikke serienummeret ditt? Følg denne fremgangsmåten for å finne det.

Hvis du registrerte appen eller lastet den ned fra Adobe.com, er det enkelt å finne serienummeret ditt Adobe holder styr på det for deg.

1. For å se en liste over dine registrerte produkter og serienumrene tilhørende dem, går du til http://adobe.com/go/account og logger på med Adobe ID og passord.

2. Velg Abonnementer og produkter > Se alle > ProdukterSe mine produkter.

Hvis du ikke registrerte produktet ditt, sjekker du tabellen under for å finne
      serienummeret.

Hvordan kjøpte du produktet?
    Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se: Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som Student- eller lærerutgave

Se: Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.

Som en volumlisens

Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Nedlastet fra Adobe.com

Når du laster ned et produkt fra Adobe.com, sender Adobe deg en e-post med serienummeret, og registrer produktet i Adobe ID-kontoen.

For å se en liste over dine registrerte produkter og serienumrene tilhørende dem, gå til http://adobe.com/go/account og logg på med Adobe ID og passord. Velg Abonnementer og produkter > Se alle > Produkter> Se mine produkter.

Hvis produktet ditt ikke står på listen, ser du etter en e-post fra Adobe med emnet «Dine serienumre» eller «Ditt serienummer».

Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en CS6-app.

Hvis du har en innløsningskode, går du til www.adobe.com/go/getserial. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet.

Hvis du installerer fra disker, angir du Adobe ID når installasjonsprogrammet ber om den. (Hvis du begynte installasjonen før du løste inn koden din, må du avbryte, løse inn koden og starte på nytt.)

Via et Creative Cloud-medlemskap

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en app som er kjøpt gjennom et Creative Cloud-abonnement.

Hvis du har en innløsningskode, går du til creative.adobe.com/redeem. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å aktivere abonnementet.

For detaljerte instruksjoner, se «Aktivere Creative Cloud-medlemskap» i Hjelp med innløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se: Finn serienumre for ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Hva har du?

Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Et forhåndsbetalt kort

Innløsningskoden din er under skrapefeltet på baksiden av kortet.

Du får tak i serienummeret ditt ved å gå til www.adobe.com/go/getserial. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen.

For detaljerte instruksjoner, se «Konverter innløsningskoden til et serienummer» i Hjelp med innløsningskode.

En produkteske

Avhengig av produktet, kan koden være på plateomslaget (serienummeret), på et innstikk (innløsningskode), eller på produktesken.

Hvis du har en innløsningskode, må du konvertere den til et serienummer. Gå til www.adobe.com/go/getserial. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen.

For detaljerte instruksjoner, se «Konverter innløsningskoden til et serienummer» i Hjelp med innløsningskode.

Jeg har mottatt e-post fra en forhandler

Finn innløsningskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du mottar en innløsningskode, må du konvertere den til et serienummer. Gå til www.adobe.com/go/getserial. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen.

For detaljerte instruksjoner, se «Konverter innløsningskoden til et serienummer» i Hjelp med innløsningskode.

Produkt
    Hvordan finner jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
    2. Klikk på Version Info på den blå linjen øverst på skjermen for å vise serienummeret. Hvis det ikke kommer opp et serienummer, har du en prøveversjon av programvaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Finn verktøylinjen CF Admin til venstre.
    2. 2. I delen Server klikker du på Version Info for å vise serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og eldre

1. Velg Start > Kjør. Skriv regeditog klikk OK.
    2. Åpne registernøkkelen i HKEY_local_machine\Software\Allaire\ColdFusion\CurrentVersion.
    3. Merk deg serienummeret til høyre.

ColdFusion Studio 4.5 og eldre

1. Velg Help > About > Version Info.
    2. Merk deg serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administration Console og logg på.
    2. Klikk på fanen License, og merk deg serienummeret i feltet Server Licenses.

JRun 4.0 og 3.0

Gå til JRun Management Control (JMC).
    2. Klikk på Serial Number.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
    2. Klikk på kategorien Licenses

TIlbake til toppen