Følgende emner dekkes
Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan registrere eller oppgradere produktet.
På denne siden

Creative Cloud-programmer krever ikke et serienummer. Hvis du blir bedt om å angi et serienummer når du starter Creative Cloud-programmet, er det en feil. Du finner informasjon om hvordan du løser problemet i Creative Cloud-appen spør etter serienummer.

Avhengig av hvordan du kjøpte Adobe-produktet ditt, kan du ha mottatt et serienummer eller en innløsningskode.

Du trenger serienummeret for å registrere produktet, oppdaterer produktet, oppgradere til et Creative Cloud-abonnement, eller for å kvalifisere til visse type tjenesteabonnementer. Bruk innløsningskoden – sendes i mindre sikre situasjoner – for å løse inn produktlisensen og motta serienummeret.

Finner du ikke serienummeret ditt? Slik finner du det.

Hvis du registrerte appen eller lastet den ned fra Adobe.com, er det enkelt å finne serienummeret ditt Adobe holder styr på det for deg.

1. Du finner en liste over de registrerte produktene dine med tilhørende serienumre ved å gå til Adobe-kontosiden og logge på med Adobe ID og passord.

2. Velg Abonnementer og produkter > Se alle > ProdukterSe mine produkter.

Hvis du har mistet serienummeret eller hvis produktet ikke er oppført i kontoen din, kan du kontakte oss.

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler, kan du finne serienummeret i tabellen nedenfor.

Hvordan kjøpte du produktet?
      Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som Student- eller lærerutgave

Se Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.

Som en volumlisens

Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Nedlastet fra Adobe.com

Du finner en liste over de registrerte produktene dine med tilhørende serienumre ved å gå til Adobe-kontosiden og logge på med Adobe ID og passord. Velg Abonnementer og produkter > Se alle > Produkter> Se mine produkter.

Hvis du har mistet serienummeret eller hvis produktet ikke er oppført i kontoen din, kan du kontakte oss.

Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en Creative Suite 6-app. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet.

Hvis du installerer fra disker, angir du Adobe ID når installasjonsprogrammet ber om den. (Hvis du begynte installasjonen før du løste inn koden din, må du avbryte, løse inn koden og starte på nytt.)

Hvis du har mistet serienummeret eller hvis produktet ikke er oppført i kontoen din, kan du kontakte oss.

Via et Creative Cloud-medlemskap

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en app som er kjøpt gjennom et Creative Cloud-abonnement. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord. Hvis produktet ikke er oppført, kan du kontakte oss.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn en innløsningskode. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å aktivere abonnementet.

Du finner detaljerte instruksjoner i «Creative Cloud-medlemskap» i Hjelp med innløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller forhandler

Hvis du har kjøpt produktet med et forhåndsbetalt kort, har kjøpt det gjennom en forhandler eller har et pakkeprodukt, kan du finne serienummeret slik:

Hva har du?

Hvor er koden din eller serienummeret ditt?
    Et forhåndsbetalt kort

Innløsningskoden din er under skrapefeltet på baksiden av kortet.

Løs inn kjøpet for å få serienummeret. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din og følg instruksjonene på skjermen.

For detaljerte instruksjoner, se «Bruk innløsningskoden» i Hjelp med innløsningskode.

En produkteske

Avhengig av produktet, kan koden være på plateomslaget (serienummeret), på et innstikk (innløsningskode), eller på produktesken.

Hvis du har en innløsningskode, må du konvertere den til et serienummer. Gå til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din og følg instruksjonene på skjermen.

Du finner detaljerte instruksjoner i «Konverter innløsningskode til et serienummer» i Hjelp med innløsningskode.

Jeg har mottatt e-post fra en forhandler

Finn innløsningskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du mottar en innløsningskode, må du konvertere den til et serienummer. Gå til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din og følg instruksjonene på skjermen.

Du finner detaljerte instruksjoner i «Konverter innløsningskode til et serienummer» i Hjelp med innløsningskode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt
    Hvordan finner jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
    2. Klikk på Version Info på den blå linjen øverst på skjermen for å vise serienummeret. Hvis det ikke kommer opp et serienummer, har du en prøveversjon av programvaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Finn verktøylinjen CF Admin til venstre.
    2. I delen Server klikker du på Versjonsinfo for å vise serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og eldre

1. Velg Start > Kjør. Skriv regeditog klikk OK.
    2. Åpne registernøkkelen i HKEY_local_machine\Software\Allaire\ColdFusion\CurrentVersion.
    3. Merk deg serienummeret til høyre.

ColdFusion Studio 4.5 og eldre

1. Velg Help > About > Version Info.
    2. Merk deg serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administration Console og logg på.
    2. Klikk på fanen License, og merk deg serienummeret i feltet Server Licenses.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
    2. Klikk på Serial Number.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
    2. Klikk på kategorien Licenses

TIlbake til toppen