Finn produktets serienummer raskt, slik at du kan installere på nytt eller oppgradere.

Hvis en Creative Cloud-app spør etter et serienummer

Creative Cloud-programmer krever ikke et serienummer. Hvis du blir bedt om å angi et serienummer når du starter Creative Cloud-programmet, er det en feil. For hjelp med å løse dette problemet, se Feilsøk når Creative Cloud-appen spør etter serienummer.

Dersom du kjøpte fra Adobe.com eller registrerte produktet ditt

Hvis du lastet ned produktet fra Adobe.com eller har registrert det, er det enkelt å finne serienummeret. Adobe holder styr på det for deg.

For å se en liste over dine registrerte produkter og serienumrene følger du disse trinnene:

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen og logg på med Adobe ID og passord.

Din Adobe-ID er den e-postadressen du brukte da du startet medlemskapet eller kjøpte en app eller tjeneste fra Adobe. Hvis du brukte din konto i sosiale medier (Facebook eller Google) for å opprette din Adobe-ID-konto, er din Adobe-ID den samme som e-postadressen som er knyttet til din konto i sosiale medier. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID-kontoen.

2. I navigeringslinjen øverst på siden Administrer konto velger du Abonnementer og produkter.

3. I Ordrehistorikkdelen velger du Vis dine ordre.

Vis bestillingene dine
  4. I Ordrehistorikkdelen velger du ønsket ordrenummer.

Velg ordrenummer
  5. På bestillingsnummerskjermen velger du enten Vis all nedlastinger ellerNedlastinger og serienumre.

Ordrenummerskjerm
  6. Finn serienummeret ditt i nedlastingslisten.

Finn serienumre

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler,

Hvis du har produktemballasjen eller en innfrielseskode fra en forhandler, kan du finne serienummeret i tabellen nedenfor.

Hvordan kjøpte du produktet?

Hvor er koden din eller serienummeret ditt?

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Se delen nedenfor: Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler.

Som Student- eller lærerutgave

Se Serienummer, innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgaver.

Som en volumlisens

Finn serienummeret ditt på Adobes lisensieringsområde.

Som en del av Creative Suite 6 (CS6-produkter)

Serienummer er ikke nødvendig for å installere eller starte en Creative Suite 6-app. Gå isteden til Adobe-kontosiden og logg på med Adobe ID og passord.

Hvis du har en innløsningskode, går du til Løs inn kjøpet. Logg på med Adobe ID og passord, angi innløsningskoden din, og følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet.

Hvis du installerer fra disker, angir du Adobe ID når installasjonsprogrammet ber om den. (Hvis du begynte installasjonen før du løste inn koden din, må du avbryte, løse inn koden og starte på nytt.)

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Se delen nedenfor: ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun.

Forhåndsbetalt kort, produkteske eller fra forhandler

Hvis du har kjøpt produktet med et forhåndsbetalt kort, har et pakkeprodukt eller har kjøpt det fra en forhandler, kan du finner serienummeret ditt slik.

Hva har du?   Hvor er koden din eller serienummeret ditt?
Et forhåndsbetalt kort

Innløsningskoden din er under skrapefeltet på baksiden av kortet.

For detaljerte instruksjoner, se Hjelp med innløsningkode.

En produkteske

(eldre produkter)

For eldre produkter, kan koden være på plateomslaget (serienummeret), på et innstikk (innløsningskode), eller på produktesken (serienummer).

Hvis du har et kort med en innløsningskode, se Hjelp med innløsningkode.

Jeg har mottatt e-post fra en forhandler

Finn innløsningskoden eller serienummeret i e-posten.

Hvis du mottar en innløsningskode, se Hjelp med innløsningkode.

ColdFusion Server, Flash Communication Server eller JRun

Produkt

Hvordan finner jeg serienummeret?

ColdFusion Server MX og ColdFusion Server 5.0

1. Gå til ColdFusion Administrator.
2. Klikk på Versjonsinfo på den blå linjen øverst på skjermen for å vise serienummeret. Hvis det ikke kommer opp et serienummer, har du en prøveversjon av programvaren.

ColdFusion Server 4.5

1. Finn verktøylinjen CF Admin til venstre.
2. I delen Server klikker du på Versjonsinfo for å vise serienummeret.

ColdFusion Server 4.01 og eldre

1. Velg Start > Kjør. Skriv regedit og klikk OK.
2. Åpne registernøkkelen i HKEY_local_machineSoftwareAllaireColdFusionCurrentVersion.
3. Merk deg serienummeret til høyre.

ColdFusion Studio 4.5 og eldre

1. Velg Hjelp > Om > Versjonsinfo.
2. Merk deg serienummeret nederst til venstre i dialogboksen.

Flash Communication Server

1. Start Administration Console og logg på.
2. Klikk på fanen Lisens, og merk deg serienummeret i feltet Server Licenses.

JRun 4.0 og 3.0

1. Gå til JRun Management Control (JMC).
2. Klikk på Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Gå til JRun Administrator.
2. Klikk på kategorien Lisenser.

Ugyldig eller tilbakekalt serienummer

Hvis du har fått en melding når du prøver å installere Creative Suite 6, som sier at serienummeret du bruker har blitt tilbakekalt, eller er ugyldige, er det fordi serienummeret du prøver å bruke har blitt blokkert av Adobe. Adobe blokkerer serienumre som har blitt utstedt av Adobe, eller har blitt brukt på en bedragersk måte av uautoriserte selgere for å produsere falsk programvare. Du kan dessverre kun vite at serienummeret har blitt blokkert av den grunn når du aktiverer eller installerer Adobe-programvare på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon for å løse dette problemet, går du til denne siden.