Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter som kjører på macOS 10.14 Mojave

Merk:

Når du oppgraderer til den nyeste versjonen av Creative Cloud-appen eller starter den nyeste versjonen av appen for første gang med MacOS 10.14 Mojave, ser du eventuelt en advarsel som angir at Adobe-programvaren må optimaliseres for å gi bedre ytelse. Dette skyldes flere 32-biters komponenter, men vi planlegger å løse disse problemene i en fremtidig oppdatering av Creative Cloud. Merk: Ingen handling kreves av deg for øyeblikket. Programmene dine vil fortsette å kjøre som normalt.

Se Kompatibilitet for 32-biters apper med macOS ..

Adobe har testet de nyeste versjonene av Adobe Creative Cloud-appene for pålitelighet, ytelse og brukeropplevelse når de er installert på Intel-baserte systemer som kjører macOS 10.14 Mojave. Den nyeste versjonen av alle Creative Cloud-produkter er kompatibel.

Er Adobe klar over eventuelle problemer, feil eller uvanlige brukeropplevelser med Creative Cloud- eller Adobe Acrobat®-produkter med macOS Mojave?

Vi er klar over enkelte problemer som kan oppstå når brukere oppgraderer til MacOS 10.14. Vi jobber hardt for å løse disse problemene i en kommende versjon.

Krever noen av Creative Cloud-appene oppdateringer for å være kompatible med macOS Mojave?

Nei, ikke for øyeblikket.

Hvordan melder jeg fra om eventuelle problemer som oppstår?

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Jeg bruker en rekke programtillegg og enhetsdrivere med mine Creative Cloud-programmer. Vil de fungere på macOS Mojave?

Vi oppfordrer at kunder sjekker kompatibiliteten til plugin-moduler med forhandlere før de oppgraderer til macOS Mojave. Vi anbefaler i tillegg at kundene utfører sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at det nye operativsystemet fungerer sammen med gjeldende maskinvare og drivere.

Tilbyr Adobe teknisk støtte for produkter som kjører macOS Mojave?

Adobe tilbyr støtte for kunder som bruker macOS Mojave, i henhold til standardretningslinjene for kundestøtte. Gå til støttehuben for mer informasjon om kundestøtteprogrammene våre.

Er prøveversjonene til de individuelle produktene kompatible med macOS Mojave?

Ja. Hvis fullversjonen av et produkt er kompatibelt med macOS Mojave, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer som beskrives i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.