Tutustu Creative Cloud -sovellustesi uusimpiin käyttöjärjestelmäohjeisiin.

Tukevatko Creative Cloud 2021 -sovellukset käyttöjärjestelmääni?

Creative Cloud -tietokonesovellukset tukevat macOS- ja Windows-käyttöjärjestelmien uusimpia versioita ja kahta niitä edeltävää versiota. Useimmat Creative Cloud 2021 -sovellukset tukevat Windows 10 -järjestelmän versiota 1903 ja sitä uudempia (LTSB-versioita ei tueta) sekä macOS 10.14 Mojave -käyttöjärjestelmäversiota ja sitä uudempia.

Lisätietoja kunkin Creative Cloud -sovelluksen järjestelmävaatimuksista on kohdassa Creative Cloudin järjestelmävaatimukset.

Miksi käyttöjärjestelmä on pidettävä ajan tasalla?

Keskitämme kehityspanoksemme Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien uusimpiin versioihin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tietoturvan takaamiseksi. Tuotteemme ovat Microsoftin ja Applen käyttöjärjestelmien uusimpien tukikäytäntöjen mukaisia. Parhaan suorituskyvyn ja tietoturvan takaamiseksi suosittelemme tietokoneen käyttöjärjestelmän pitämistä ajan tasalla.

Mikä käyttöjärjestelmäversio minulla on?

Noudata käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita.

Mitä tehdä, jos käyttöjärjestelmää ei voi päivittää?

Jos et voi päivittää käyttöjärjestelmää juuri nyt, voit jatkaa yhteensopivuuden varmistamiseksi Creative Cloud -sovellustesi tällä hetkellä asennettujen versioiden käyttöä, kunnes voit päivittää käyttöjärjestelmän.